Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire kell tolerálniuk egy...

Mennyire kell tolerálniuk egy leszázalékolt embernek az apróbb hibákat a munkahelyen?

Figyelt kérdés
Ha vannak kisebb hibáim vagy kiborulok mert úgy bántak velem már szidnak a hátam mögött vagy megszidnak,szóvá teszik.Volt rá példa,hogy egy két ember részegen jött be sőt valaki még meg is rongált valamit(nem akarok kitérni rá,hogy mit)balesetből és a kutya nem szólt nekik szószerint.A részegekre,azt mondták hogy jólvan és ezt kisfőnök mondta,a rongálót meg még vigasztalták is hogy ne sírjon.Engem jobban figyelnek mivel beteg vagyok és a baklövésekre is jobban mennek pedig több megértést illetnék mint beteg személy szerintem.A munkám próbálom mindig jól elvégezni az hogy ritkán ügyetlen vagyok azért még nem kéne megbélyegezni.Sajnos ők igen jó munkavégzést nyújtanak így őket többre nézik mind engem nekem rosszabb a tudásom tehetségem.Ha egy munkavégzési hely tisztában van ezzel hogy beteg személy dolgozik,nyújthatnának nagyobb türelmet felé és elnézést elvégre bàrki ronthat téveszthet felejthet és tévedhet.Ha többen hibáznának körülöttem talán engem is jobban megértenének de sajnos mindenki olyan precíz és tökéletes hogy én fekete bárány vagyok köztük.
2023. febr. 9. 23:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%

"megértést illetnék mint beteg személy szerintem"

Tévedésben vagy, a betegségedet nem használhatod ürügyként az enyhébb megítélésre. Ha a betegségedből kifolyólag nem tudod elvégezni a munkádat, akkor valaki hibázott, amikor felvettek. Ezt nagyon könnyű korrigálni bármelyik fél részéről, csak gerinc kell hozzá.

Az más kérdés, hogy aki részeg annak miért nézik el. De semmi köze, ahhoz, hogy téged hogyan minősítenek

2023. febr. 10. 07:59
 12/23 anonim ***** válasza:
46%

"Milyen betegség miatt érzed magad rosszabbnak? Látható dolog?"

Mint látható is, mentális betegség.

2023. febr. 10. 08:20
 13/23 anonim ***** válasza:
80%

Nem írtál konkrét körülményeket, de én abból indulok ki, hogy kisebb hibákat MINDENKITŐL tolerálni kell. Csak az nem hibázik, aki nem is dolgozik.

És rendkívül romboló, ha minden hibából hatalmas hűhót csinálnak, mert akkor legközelebb az illető neki sem mer állni, nehogy hibázzon, csak tologatja maga előtt, aztán kicsúszik minden határidőből.

Viszont a részegséget normális munkahelyen semennyire se kéne tolerálni. Aki részegen megy be dolgozni, azt leginkább ott helyben kéne kirúgni.

Szóval nem a te készülékedben van a hiba, kérdező, habár gondolom ez nem vigasztal.

Kifogtál egy hülye légkörű céget, sajnos sok ilyen van.

2023. febr. 10. 10:50
 14/23 anonim ***** válasza:
Ez most komoly?
2023. febr. 10. 11:31
 16/23 anonim ***** válasza:
90%

Régen tiltották az egymásnak ellentmondó, nyilvánvalóan hazug, másokat megtévesztő kérdezőket. Most téged törölnek, ha felhívod rá a figyelmet.

"(j) Tilos szándékosan félrevezetni a többi Felhasználót vagy azokat, akik segítséget vagy kérdésükre választ várnak bármely témakörben."

2023. febr. 10. 11:57
 17/23 A kérdező kommentje:
Érdekel hogy miért?Rossz vegyszerrel takarítottam egyetlen egyszer és nagyon nagy nyoma volt,ne nyúljak hozzá ha nem értek hozzá.A másik amiért szóltak hogy kiesett a seprű a kezemből kétszer ennyi.Lehet csak a mérgüket akarták rajtam levezetni,mert én úgyis gyengébb vagyok még félszegebb akkor lehet.Aki rongált mégha balesetből is,és a részegekről pedig annyit hogy mindenki szereti őket talán egy két emberen kívül.És gondolom màr jó ideje ott vannak.Velem nem is nagyon áll szóba senki se kolleganőmön kívül de leszarom,meg őket is.
2023. febr. 11. 10:01
 18/23 A kérdező kommentje:
Én már vissza se köszönök nekik.
2023. febr. 11. 10:03
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván a szr személyiséged miatt nem bírnak, ha valakit senki nem tud elviselni, ott masszívan vele van a probléma.
2023. febr. 11. 10:05
 20/23 A kérdező kommentje:
De én nem piszkálok senkit sem egyszerűen csak nem köszönök vissza senkinek sem a főnököknek se mindig nekik is csak nagy nehezen mert utálom mindegyiket.
2023. febr. 11. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!