2/13 anonim válasza:
Nagyon kevés jó munka van,érettségivel sajnos. Ez Mo.
3/13 anonim válasza:
Közmunka, és kb. ennyi. Még a takarításhoz is diploma meg nyelvvizsga kell, azt mondjuk nem tudom miért.
4/13 anonim válasza:
Olyat, ahova felvesznek, de nagy pénzekre ne számíts.
5/13 anonim válasza:
Raktar, futar, mosogatas, segedmelos, arufeltolto, benzinkutas, postas,. Ilyesmik
6/13 anonim válasza:
Olyat amit érettségi nélkül. Kivéve az irodai munkák.
7/13 anonim válasza:
Én telefonos ügyfélszolgálaton vagyok és home officeban. Ha akarom havi 2,x megyek be.
230 körül keresek nettó már 26 leszek szó nem járnak kedvezmények max ha csinálunk gyereket de az max két év meg hát semmire nem szülünk elég volt nyomorba lennem nekem gyerekként....
Ne add fel én 5 év értékesítői meló után találtam ezt és mit ne mondjak jobb mint amikor élesben leköpnek leanyáznak. Panaszkönyv tenger, értékesítés aktívan, szervizelj + raktározz emelgess ( 50kg 160centism nőként nem volt jó a tvket cipelni meg segíteni kivinni a hűtőket....)
Kerestem én 350-pluszt, de amiket végig csináltam fizikailag túlórával betanításokkal rá ment az egészségem ....
Ne add fel!
8/13 NTBS válasza:
Sok mindent. Gyártás. Szállítmányozás. Árufeltöltés.
9/13 anonim válasza:
Mai világban sima érettségi, annyit ér mint 8 osztály. Tanulj hiány szakmát, aztán kapsz jól fizető munkát.
10/13 anonim válasza:
Ha rosszul választasz diplomát, akkor is annyit fogsz érni, mintha nem is lenne diplomád. Vagyis egy érettségit érsz, ami annyit ér mint 8 osztály. A lényeg hogy jól kell tudni valasztani, még ha az egy okj képzés is legyen, mert téged az érdekel éppen. Akár diplomát vagy okjt választasz, lelkesnek kell lenned, mindent bele kell adnod, mert különben nem lesz munkád. (Egyébként se biztos a mai világban, hacsak nem orvos, ápoló vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!