Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyorséttermeknél (meki,...

Gyorséttermeknél (meki, burger stb) mostanában elvárás, hogy az alkalmazott mutatós nő legyen?

Figyelt kérdés
Vagy mehet oda más is? Most a válságban eleve jobban tudnak válogatni a sok szerencsétlen közt...

2023. jan. 30. 20:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert a mekiben sok a diákmunkás. A diákok meg.. hát.. fiatalok:D

A fiatalok meg kb 90%-ban szépek.

Ennek ellenére a válasz nem, egy csomó srác is van.

Dee a srácokra jellemzőbb a "ez csak eg ymunka, csináljuk meg, ne jópofizunk, fizessenek ki és kész" mentalitás, amivel nem túl előnyös ha kasszán állsz és elvárás, hogy kedvesen szolgáld ki a vevőket:D Úgyhogy az ilyenek inkább hátul sütik a krumplit. A lányok meg gyakran jobban alkalmazkodnak az ilyen szociális helyzetekhez, kevésbé esik nehezükre az emberekkel való kontaktus.

De semmilyen küllemet illető elvárás nincs. AMi azt illeti elég, ha humanoid vagy és nem vagy pestises. Gyakorlatilag bárkit felvesznek aki hajlandó ott dolgozni és tényleg dolgozik is.

2023. jan. 31. 00:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Én diákokat látok leginkább kasszába, az hogy szép e hát nem tudom, én még nem kifejezetten tapasztalatam.

De én meg pont srácokat látok inkább.

2023. febr. 6. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!