Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Igazságos, hogy nekem kell...

Igazságos, hogy nekem kell dolgozni a levelezőn továbbtanuló kolléga helyett?

Figyelt kérdés
A kolléganőm jelentkezett egy 2 éves képzésre, aminek egyébkén semmi köze a szakmához, szóval vsz lelép ha elvégzi. Legalább egy hónapban 2* nem jön emiatt csütörtök-pénteken. Szabadságot sem kell kivennie. Mivel ketten vagyunk asszistensek csak én szívok emiatt, a többiek, pláne a főnök aki megengdete nem szállnak bele a helyettesítésbe, én viszont ezért semmi extra juttatást nem kapok, és ha én begeg merek lenni amikor ő suliban van, vagy épp akkora esik egy előre megbeszélt szabim még rám néznek csúnyán. Normális ez így? Kb sosincs itt, mert vagy suliban van, vagy vizsgázik, vagy szabit vesz ki. Viszont ha valami nincs megcsinálva ami az ő dolga (is) lenne én vagyok elővéve.
2023. jan. 30. 12:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
29%
szerintem ez elég gyakori ezen az oldalon XD. Csak nem mindenki bukuk le.
2023. jan. 30. 14:01
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
És még én vagyok lepontozva.😂😂 Nem is csoda, ha 2-3 profilról irkál a saját kérdései alá és pontozza le az embereket.😂
2023. jan. 30. 14:43
 13/16 anonim ***** válasza:

Így is 8 órát kell dolgozni, meg úgy is.

Ha rád tudják hárítani egy ember összes munkáját amikor hiányzik, az az jelenti, hogy a hónap többi napján a saját munkádat fele annyi idő alatt is el lehetne végezni, és 4 órát se tesz ki a valós tevékenységed egy munkanapból. Egyszerű logika.

2023. jan. 30. 21:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Hu de buta vagy 😃🫣
2023. jan. 30. 22:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem igazságos. De ez legalább egyértelmű helyzet, ez a cég sajnos egy kicsit sem becsül meg téged. Én felállnék.
2023. jan. 31. 00:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyilvan nem.. megmondanam, hogy annyit dolgozok amennyit vallaltam. Ha nem tetszik akkor viszlat
2023. jan. 31. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!