Egy kezdő GLS futár mennyit keres?
#2 válaszolón kívül senki nem írta, hogy 300 ezer jattot kapnak.
Mondom: ha egy átlagos, 100-150 cím körüli túrát veszünk alapul, és normális, kedves, segítőkész futár vagy, illetve visszamész később címre, vagy átveszed másik utcába\faluba, akkor jó tud lenni a jatt.
Egyébként előre utalásosnál is szokott a lábtörlő alatt lenni nekem 200-500 forint. Csak ehhez nagyon jóban kell lenni a címzettekkel.
Volt egy fiatal futár, aki azt hitte milyen jó móka és kacagás ez a futárosdi és kevés munkával dől a pénz... Aha.. akkor jött neki a pofára esés, mikor a stílusa miatt vagy más futárral rendelte inkább az ügyfél a csomagot, vagy még az utolsó 10 forintot is visszakértél tőle.
Futároknál ha így vesszük, mondhatni "teljesítménybér" van.
Kiegészítés*
...akkor jó tud lenni a jatt, akár 100-150 ezer Ft is egy hónapban.
De aki szrik bele, csak megy és terít, annak max 30-50 folyhat be, én úgy láttam.
Na akkor jövök én aki nem akar lebeszélni milyen szar ne vállaldmert nem vagyok futár.
GLS futár jó barátom 350-400.000 körüli jatt össze szokott jönni átlag 150 csomag legyen 70 cím aki ad jattot 250 forintal kijön. Simán. És sok nem utánvétes is ad pár százast. 6-ra megy depóba kb. 4-re ér vissza (nem decemberben)
Mpl-nél volt családtag novemberben alap fizu 270, 3 hónap után plusz 20e cafetéria tehát 290 plusz adókedvezmény ha van pulya stb. 2 hetet volt kezdőként csak 80 csomaggal engedték ki átlag napi 8000 volt a jatt. Az ~170 ezer egy hónapban ismeretlenként / kezdőként.
#15 ha nem hiszed próbáld ki.
Ezt a pénzt nem a cégtől kapod nyilván hivatalosan a cégtől nem keres ennyit a futár az csak alamizsna az a 300ezer a borravaló a pénz ami fekete jövedelem. Én 500ft szoktam adni számolj egy kicsit.
Inkább ezt választanám mint a robot gyári munkát 3 műszak folyamatosban nagyon max 300-ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!