Lehet következménye annak ha valaki nem jelenik meg első nap a munkahelyen? (Külföldre, magyar munkaerőkölcsönző cég által)

"nem ilyen ember ő... "
De, nagyon is ilyen ember, csak ezzel kapcsolatban most mutatta ki a foga fehérjét. Aki dolgozni akar, az megy és dolgozik, ennyire egyszerű a dolog. Én is utálok dolgozni, ezért én a héten nem is mentem be, de én fel is vállalom, hogy mi a szitu. Anyád párja, meg egy gerinctelen ember. Nem azzal van baj, hogy nem ment el dolgozni, hanem azzal, hogy nem szólt, de ha vele tennék ugyanezt meg, akkor biztos, hogy "agyvérzést" kapna az idegtől.

Miért minket kérdezel?
Megkell nézni a szerződést.
Gondolom beszél németül ha Ausztriában dolgozik szóval érti a szerződést.
Ha meg nem akkor amúgy is csak égetni jön minket ide.
Szerintem ez brutál gáz ha valaki ilyen.
Megértem,hogy sok dolga volt de attól még egy telefonhívás csak 2 perc lett volna.

Hát, akkor az lesz, hogy fizethet majdnem fél milliót a cégnek, de megérdemli, nagyon is!

Mivel általában van próbaidő ahol bármelyik fél szó nélkül, indoklás nélkül felmondhat.
Ha nála nincs felmondási idő és aláírta a szerződést akkor nagyon megszívtátok sajnos.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!