Call centeres munkával kapcsolatban tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Egy kisebb ingatlanközvetítő irodáról lenne szó, már tegnap voltam egy pár órás próbanapon, meg elvileg holnap vagy pénteken újra mennék, és ha továbbra is kölcsönös a rokonszenv, akkor jövőhéttől már lehetne kezdeni.
Tényleg igazak azon pletykák nagy része hogy eléggé szar meló, meg az emberek többsége sokszor akár csak néhány hónapot dolgozik ott
? (kirugjak vagy ő maga lép le)
2023. jan. 25. 09:29
1/4 anonim válasza:
Igen, igazak a pletykák. Eleve a teljesítménybéres munka nem valami hálás. Plusz előszeretettel húzzák be a jutalékot ilyen-olyan indokokkal.
Én 2 hónapot voltam amíg nem találtam normális állást, elég is volt.
Plusz valamiért mindig a barátok kapják a pénzesebb melókat.
2/4 A kérdező kommentje:
Diplomát szerzett ember vagyok, nemrég vehettem azt át. Természetesen nekem se ez az álom meló, csak sajnos a vegzettsegem nem egy piacképes szakma. Így éppen ezért addig is amíg munkák terén nem találom meg a hozzám illő állást, addig kénytelen vagyok ilyeneket elvállalni, hogy legyen bevételem.
2023. jan. 25. 09:44
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem elvileg fix fizetéses lesz, de nem túl sok
2023. jan. 25. 09:50
4/4 anonim válasza:
Én 1,5 évet dolgoztam call centerben,egy olyan helyen,ami inkább unalmas volt,mint szar,de nagyon jó volt a fizu.Szerintem callcenter meg callcenter között hatalmas különbségek lehetnek.Ugyanezen a munkahelyen hallottam kollégáktól rossz tapasztalatokat is más munkahelyről:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!