Kifizettethetik-e velem a kárt? (Hollandia)
Szóval egy ideje Hollandiában dolgozom, ügynökségen keresztül, hollandul nem tudok csak angolul.
Egy kisebb cégnél dolgozom, kb 25-en dolgoznak itt.
Csomagolónak vettek fel, de mindent kell csinálni. Fémekkel foglalkozunk. Már vagdosnom is kellett, életemben nem csináltam még ilyet. Már egy ideje targoncáznom is kell, a kisfőnök mondta, hogy muszáj, nincs ember, pedig nincs jogsim rá. Mai véletlenül nekimentem egy oszlopnak és elgörbült az oszlop, na most azon van egy daru.. És most esélyes, hogy az egészet meg kell javítani, addig a darut se lehet használni. Nem rúgtak ki, de figyelmeztettek, hogy nincs jogsim és ezért az okozott károkért én vagyok a felelős. Mi tévő legyek? Nincs több tízezer euróm ilyen dolgokra. És szerintem jogilag sem stimmel a dolog, viszont itt nem tudom kihez kéne fordulni.
"A targoncázás meg nem kedv kérdés volt, muszáj volt"
Lol. Amíg ez a balkáni mentalitás él az emberekben, addig tudnak és fognak is szopatni. Tudod mi a legszebb az egészben? Hogy a végén te viszed el a balhét.
Azert bánnak igy veletek, mert tudjak hogy ugyis halgattok.
Szólj az ugynoksegnek hogy nem akarsz ott dolgozni tovabb.
Nálunk csak ránézni se szabad a targoncara ha nincs ra jogsid, es nem a te feladatod vezetni.
A nyelvtudassal meg vigyazz mit irsz alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!