Tinálatok milyen a takarítónő?Kedves,goromba,közömbös.A tulajdonságok tárháza kifogyhatatlan.Van vele munkán kívüli kapcsolatotok,szokott veletek váltani pár kedves szót?
Nálunk (egyetem) sokan vannak, és napközben úgy 2-ig sokszor is látom őket (ehhez hozzátartozik, hogy busz miatt már 7:40 körül bent vagyok, és akkor még dolgoznak a termeken, illetve a mosdókat főleg sokszor takarítják, ellenőrzik), a legtöbbjük becsülettel dolgozik is, és nincs gond a munkájukkal, pár kivétel azért akad. Mindegyiküknek szoktam köszönni, és rendre vissza is köszönnek, viszont egy néni van, aki nagyon kitűnik közülük: tüneményes, mindig mosolygós és végtelen kedvességgel szokott köszönni, kinézetre minimum nyugdíjközeli, ha nem lépte már át esetleg a határt. Látszik rajta, hogy szívesen végzi a munkát, és nagyon aranyos kisugárzása van. Néha váltunk pár szót, bár általában inkább csak ilyen "legyen szép napja/hétvégéje!" szintű interakciók vannak.
Átlagban viszont inkább a közömbös jelző illene rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!