Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tinálatok milyen a takarítónő?...

Tinálatok milyen a takarítónő?Kedves,goromba,közömbös.A tulajdonságok tárháza kifogyhatatlan.Van vele munkán kívüli kapcsolatotok,szokott veletek váltani pár kedves szót?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre,hogy ők valahogy egyéniségek.Van ahol dícsérik,szeretik,tisztelik őket.Mivel más a munkaköre mint nektek nem sokat vagytok együtt vele de gondolom van hogy mellettetek takarít.Egy gyárban amikor jött a takarítónő mindenki egyből vigyázba állt vagy arrébb mozdult hogy letudja törölni az asztalunkat."respect"Voltak olyanok akik kommunikáltak velünk voltak akik nem nagyon .Mégis milyen az ideális takarítónő?Ebben a szakmában szeretnék elhelyezkedni.
2023. jan. 20. 07:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nálunk (egyetem) sokan vannak, és napközben úgy 2-ig sokszor is látom őket (ehhez hozzátartozik, hogy busz miatt már 7:40 körül bent vagyok, és akkor még dolgoznak a termeken, illetve a mosdókat főleg sokszor takarítják, ellenőrzik), a legtöbbjük becsülettel dolgozik is, és nincs gond a munkájukkal, pár kivétel azért akad. Mindegyiküknek szoktam köszönni, és rendre vissza is köszönnek, viszont egy néni van, aki nagyon kitűnik közülük: tüneményes, mindig mosolygós és végtelen kedvességgel szokott köszönni, kinézetre minimum nyugdíjközeli, ha nem lépte már át esetleg a határt. Látszik rajta, hogy szívesen végzi a munkát, és nagyon aranyos kisugárzása van. Néha váltunk pár szót, bár általában inkább csak ilyen "legyen szép napja/hétvégéje!" szintű interakciók vannak.

Átlagban viszont inkább a közömbös jelző illene rájuk.

2023. márc. 26. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!