Meddig lehet bírni egy ilyen munkahelyen ?
Hétfőtől péntekig 8 től 5 ig . De csak 8 van fizetve . Brutto 280 ezer , gondolom most csak a bérminimumot fogja megadni . Nincs ebédszünet . Akkor eszek amikor van rá idő . Egyedül viszem . Fogalmam sincsen mi lenne ha beteg lennék . Pár nap szabadságot meglehet oldali , de csak azért , hogy ne kelljen olyan sokat kifizetni. Egybe 5 napot szerintem nem is lehetne , hiszen akkor a főnöknek kéne helyettesíteni .Egyébként egy üzletről van szó .
Unalmas van . Az a gyakori , hogy fél napig nincsen semmi tennivaló aztán az utolsó 2-3 órában jönnek a megrendelések .
Ezenkívül probléma nincsen a munkával ha nem lenne unalmas és nem kéne 9 órát dolgozni a semmire .
Te hogy bírnád ? Én úgy érzem nem lesz ez nekem hosszútávú . De most elmegy .
Lehetőségek.
A, Tartani kell 1 óra ebédszünetet, ingyen azért mégse dolgozz ha már nem a te céged.
B, 1 órával előbb zárj be és menny haza.
C, Szólni kell a tulajnak hogy legyen szíves ki fizetni azt a +1 órát, ha még is úgy döntesz hogy dolgozol akkor fizesse is ki azt.
D, Ha egyszer beteg leszel akkor menj el az orvoshoz, aztán maradj otthon még helyre nem jössz, azzal meg hogy mit mond a főnök ne foglalkozz, az egészséged fontosabb.
Amelyik helyen nem adnak 1-2-3 hét egybefüggő szabit oda nem is kell menni, azért egyszer élünk és ne csak a meló meg a meló legyen már.
E,Új munkahely keresés, nézés, aztán ha lesz jobb lehetőség oda kell menni.
"Pár nap szabadságot meglehet oldali , de csak azért , hogy ne kelljen olyan sokat kifizetni."
Tévedsz a szabadságra megjár a távolléti díjad, ez alapesetben megegyezik azzal, mintha dolgoztál volna, magyarul nem lehet kevesebb a béred. Ha beteg vagy, akkor meg menj orvoshoz, legyen papírod, akkor meg 15 napra betegszabadság jár, ami a béred 70%-a.
Nálunk bruttó 320e és 10 órában 220 számlára 30 zsebbe + hétvége, havi 230 óráért 270-290e én keveslem és 8 órát akarok dolgozni.
Vidéken a Borsodban........ külföld az egyetlen hely ahol megfizetnek és nem nézik le a kétkezi melósokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!