Ha reggel felmondok le kell dolgoznom a napot?
Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 12:05
1/10 anonim válasza:
Sőt, lehet, hogy egy hónapot is.
2/10 Morzsi007 válasza:
Próbaidő alatt legtöbb helyen mehetsz amerre látsz azonnal.
3/10 Noren1989 válasza:
Nem ártana tudni azért pár dolgot.
Mi áll a szerződésedben?
Próbaidőn vagy?
Esetleg volt olyan, hogy nem jött meg a havi fizetésed időben?
4/10 anonim válasza:
Vagy többet. Ez a szerződéstől függ. Ha nem próbaidőn vagy, akkor nem valószínű, hogy csak úgy elsétálhatsz felmondás után, mint a filmekben.
6/10 anonim válasza:
Attól függ milyen szerződésed van.
7/10 anonim válasza:
Próbaidő alatt nem :) Felmondasz, leírod a felmondó levelet, aláírod, ha vannak cuccaid elviszed és csá. De ha próbaidőn túl vagy, akkor 30 napot le kell dolgoznod (de voltam olyan helyen is, ahol 60 napot kellett...)
8/10 A kérdező kommentje:
Próbaidőn vagyok, de itt alapból sincs felmondási idő, nem kell ledolgozni a 30 napot. De pl.az előző helyen se volt felmondási idő, de ott reggel felmondtam és délig dolgoznom kellett.
2023. jan. 16. 14:01
9/10 anonim válasza:
Én próbaidő alatt mondtam fel másnap mehettem haza.
10/10 anonim válasza:
Nem kelett volna delig, csak aztmondtak h dolgozz es elfogadtad 😀 Probaido alatt barmikor lephetsz, de ha nincs felmondasi ido akkor meg tokmind1. Nekem sincs vendeglatasban 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!