Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mikor történt veled olyan,...

Mikor történt veled olyan, hogy megfázás miatt betegállományba mentél?

Figyelt kérdés

2023. jan. 10. 09:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszersem.
2023. jan. 10. 10:25
 12/17 anonim ***** válasza:
13%

Tavaly, de lehet covid volt, mert durván kiütött.

Előtte évekig nem, egyszer voltam 4 év alatt betegállományban, akkor is igazából csak másnapos voltam és nem volt kedvem bemenni. Mondjuk ugye covid előtt egy sima kis orrfolyással vagy kaparó torokkal még nem szerették ha otthon marad az ember, ma mikor minden tüsszentésre haza küldenek, biztos többet lennék, csak most meg már itthonról dolgozom.

2023. jan. 10. 10:31
 13/17 Metionin ***** válasza:
13%
Soha. Amikor utoljára meg voltam fázva, még tanultam de akkor is mennem kellett, ha nem akartam bukni, mert pont olyan laborom volt. Mióta főállásban vagyok és mehetnék táppénzre, semmi olyanom nem volt, amivel mentem volna.
2023. jan. 10. 11:05
 14/17 A kérdező kommentje:
Egy sima kis orrfolyás és kaparó torokkal mi sem maradunk otthon, általában mindenki bejön dolgozni, csak érdekelt máshol hogyan állnak hozzá. Most is ez van velem, de nincs kedven emiatt betegszabira menni.
2023. jan. 10. 11:49
 15/17 anonim ***** válasza:
42%
Nonstop köhögéssel mentem már táppénzre, semmi más bajom nem volt, teljesen jó volt a közérzetem, de ügyfelekkel dolgozom és nem hiszem, hogy örültek volna ha végigköhögöm az ügyintézést.
2023. jan. 10. 15:08
 16/17 anonim ***** válasza:
35%
Októberben voltam egy hetet otthon az új influenzával. Felnőtt létemre soha nem döntött még így le influenza, mint akkor. Novemberben is elkaptam, de az enyhébb volt, akkor nem mentem táppénzre. Decemberben tüdőgyulladást kaptam.
2023. jan. 10. 16:26
 17/17 anonim ***** válasza:
35%

Mivel a helyeken, ahol eddig dolgoztam nagyrészt mindenhol volt home office, ezért már az eszemet sem tudom, mikor voltam TP-n.

Vagyis de, a covid első hulláma man nagyon kifektetett, ott már a főnököm is mondta h inkább legyek tp-n, ne is H.O-zzak.

Elotte meg úgy 7 éve akkor pár napot, amikor egy fos helyről kellett mennem interjúzni és nem volt szabi lehetőség, se H.O.

2023. jan. 10. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!