Penny dolgozók! Milyen jelenleg ott eladó-pénztárosként dolgozni?
Figyelt kérdés
Eddig csak rosszat olvastam, viszont szeretnék munkahelyet váltani ( jelenleg egy gyárban dolgozom ).
Nem a dolgozókra, főnökségre vagyok kíváncsi, hanem inkább magára a munkára, hogy milyen.
2023. jan. 9. 16:27
2/7 anonim 

válasza:

Nagyon nehéz megkapni ezt a munkát. Még pajszerral is.
3/7 A kérdező kommentje:
Van kereskedelmi tapasztalatom, hát ha :D csak picit elszomorít, hogy mindenki rosszat ír.
2023. jan. 9. 17:22
4/7 anonim 

válasza:

Azért írnak rosszak a kasszázásrol mert rossz. De ez nem csak a Pennyben :) Hajtós, stresszes, időre mérik a kasszásokat (legalábbis úgy hallottam). Gondolj bele, wcre nem tudsz elmenni, mert nem hagyhatod ott a kasszát
5/7 anonim 

válasza:

Hát most mihez képest rossz.. mert mondjuk az építőipar az hatalmas cumi annál jobb!
6/7 anonim 

válasza:

Egy építkezésen, építő iparban mennyi kassza szokott lenni?
7/7 anonim 

válasza:

Pennyben nincs olyan hogy csak pénztáros vagy, ott mindenesek, mikor hova osztják. megterhelőnek hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!