Mit jelent egy álláshirdetésben az elvárások közt a „stabil jelenlét“? Egy teljes 40 órás állás esetén ez hogyan értelmezendő?
Idézet:
"Elvárt kompetenciák:
• Jó szintű csapatszellem, empatikus magatartás, stabil jelenlét, kreativitás,“
STABIL jelenlét? Az mi lenne? Aki nem megy minden héten betegállományba? Na de az ilyeneket normálisi hely hamar lerendezni-kivágja a p**ácsba.
Szerintem igen, elsőre nekem is ez ugrott be. Szerintem arra gondolnak, hogyha valaki sokszor beteg, vagy akinek kisgyereke van és emiatt sokat kiesik a munkából.
A másik amire gondolni tudok, hogy mivel a csapatszellem mellett említik, így arra is gondolhatnak, hogy aktívan, stabilan legyél jelen állandóan a csapatmunkában, azaz ne vonulj el egyedül gondolkodni vagy önállóan nekiállni egy feladatnak, hanem mindig csapatban légy jelen. Bár a munkakört nem ismerem.
"Aki nem megy minden héten betegállományba?"
Miért te örülnél, ha egy dolgozód minden hónapban 1-1,5 hetet nem volna és mindig helyettesíteni kellene?
Nyilván elfogadható, ha valaki beteg, de azért szerintem egy munkahely más mint az iskola és lehet elvárt az, hogy ne legyél állandó jelleggel távol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!