Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkahely való nekem?

Milyen munkahely való nekem?

Figyelt kérdés

Igaz, még van hátra pár hónapom, ugyanis kislányom októberben tölti be a 2.életévét, de már most stresszelek, hogy hová és hogyan menjek dolgozni.

Van 2lányom, az egyik 5éves a másik októberben lesz 2.

A munkahelyemről (gyár) vagyok még itthon velük gyeden jelenleg.

Ha a kislány betölti a 2évet, onnantól huszon valamennyi ezer forintot kapok (nemtudom pontosan) 3éves koráig és annyi.

Vége

Párom dolgozik, és még én is kapom a fizum tehát épphogy, de jól kijövünk így anyagilag.

Na de mi lesz október után? Teljes csőd...

Párom reggel 5től este 7ig dolgozik évek óta

Semmi segítségem nincs, se nagyszülők se rokonok, senki..

TÉNYLEG SENKI

Októbertől hogyan menjek dolgozni és hová?

Aki hasonló cipőben volt/van kérem írjon ő hogyan csinálta.

2023. jan. 4. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mihez értesz? Milyen végzettséged van?

Ezek nélkül nehéz bármit javasolni.

Azzal nem vagy előrébb, hogyha leírom, hogy nekem olyan munkám van, amit távmunkában tudok végezni.

2023. jan. 4. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha van a környéketeken McDonalds , úgy hallottam ott van kismama műszak.
2023. jan. 4. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:
61%

Mindenféleképpen olyan munkahelyben vagy kénytelen gondolkodni, amelyik meg tudja oldani a gyerekek felügyeletét, amíg te dolgozol. Nemigen van más lehetőséged! A problémás része az a körülötted kialakulóban lévő helyzetnek, hogy a fene nagy (vissza)"fejlődésben" a legtöbb munkáltató kiszervezte az üzemeltetési rendszeréből a munkahelyi óvodákat, bölcsődéket, - ami valljuk be, nem kifejezetten a családbarát megoldások közé tartozik, pedig ez egy eléggé jelentős munkaerő megtartó opció is lehetne akár. Emlékszem, volt idő, amikor lényegében az összes állami fenntartású munkáltatónak volt saját óvodája, bölcsődéje.

Volt a szaXervezeteknek, a belügynek, a Magyar Nemzeti Banknak, talán még a néhai Magyar Néphadseregnek is és akkoriban még eléggé ritka volt a maszek vonal. Nem kell félreérteni, ezzel nem a szocializmust sírom vissza, de voltak olyan megoldások is abban az érában, amit érdemes lenne újra gondolni, mert a mai kor követelményeinek megfelelően is lehet hasonlóakat szervezetszerűen működtetni.

Példa: az állam járulna hozzá ilyenek fenntartásához, hogy amíg anyu-apu termeli az bevételeket, - amiből valaki biztos, hogy adózik valamilyen szinten, - addig ne kelljen a "fogasra akasztania" az - egyébként állam által erőltetett és elvárt - gyerekeket.

2023. jan. 4. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!