Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Külföldre tudtok megbízható...

Külföldre tudtok megbízható közvetítő cégeket?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit kezdjek a karrieremmel, mi erdekel. Uj kornyezetet szeretnek plusz nyelvet tanulni meg tobb penzt keresni. Itthon meg nem tudok megtanulni, nem jo a nyelverzekem igy kenyszer ala szeretnem magam helyezni. Van 2 szakmam de az egyik bufeszak semmihez nem ertesk vele masikban pedig nem vagyok jo. Igy nekem megfelel a mosogatas, seged munka, betanitott gyari melo..barmi alja amiben azert maradando karosodast nem szenvedek 1-2 ev alatt. Nem varom el,hogy kolbaszbol legyen a kerites. Csak nem szeretnek fizetesben csalodni hogy 2000euro helyett mondjuk 1400et adnak vagy szallason 1 szobaban legyek pl 8 alban,ukran,roman cigannyal es meglopjanak.

Felesleges savazast nem szeretnek, hogy tanuljam meg elotte itthon a nyelvet meg csinaljak meg szakmakat,hogy kideritsem miben vagyok jo meg 5 ev szakmai tapasztalatot gyujtsek...ha meg azt mondjatok csak igy eri meg inkabb szetlovom magam heroinnal aztan levetem magam a dunaba:)

2023. jan. 2. 02:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Vedd fel a kapcsolatot velük:

Covebo Techniek Nieuwegein.

Hollandia betanított munka, szállást adnak külön szobával, lehet tudnak segíteni.

2023. jan. 2. 07:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább 1400-at fogsz kapni, mint 2000-et. De kívánom, kapj annyit, amennyit szeretnél. Szijj-Wieland Enikő közvetít Németországba, Ausztriába pedig sokan. Lépj be tematikus fb-csoportokba, vagy rám is írhatsz. Én nem igen vettem igénybe közvetítők segítségét, mert tudok németül. Ami neveket szoktak ajánlani, Temesvári Sándor, vagy cv prof cég.
2023. jan. 2. 10:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Igy nekem megfelel a mosogatas, seged munka, betanitott gyari melo..barmi alja

Ezek mind minimalberes munkak, amiket sokszor alban ukran roman torok vagy mas azsiai csinalja. Igy meg rohadtul nem fogsz nyelvet tanulni, mert ok se tudnak.

Munkasszallon meg egy cegnek sem erdeke hogy 5 csillagos korulmenyeket teremtsen.

Nyelvtudas nelkul meg alairsz valami total elonytelen szerzodest, aztan johetsz vissza ide rinyalni.

2023. jan. 2. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!