Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ellenkező nemű kollega belémka...

Ellenkező nemű kollega belémkarol az utcán, azért elég meredek nem? Házas nő, két gyerekkel, és egy pasiba karolgat aki nem a férje?

Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 17:06
1 2
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Egy igazi Chad már ágyba vitte volna. Ezt elszúrtad, de nem kicsit.
2022. dec. 26. 19:23
 13/18 anonim válasza:
16%

"Egy igazi Chad már ágyba vitte volna."

Ja. a férje meg másnap szarrá verte volna. megéri. egyik nap a farkát veri valaki, másnap a fogait.

2022. dec. 26. 19:47
 14/18 anonim ***** válasza:
38%
Bazsi, rádmozdult a konyhásnéni?
2022. dec. 26. 22:29
 15/18 anonim ***** válasza:
38%
Ja, kemény hely ez a Jerikó.
2022. dec. 26. 22:32
 16/18 Darius- ***** válasza:
Fugg attol is mennyire ismered, baratod vagy idegen. Én a barat szot arra értem, amit eredetileg jelent, soha nem hasznalom parkapcsolatnal. Vannak kozvetlen, nem szégyellos emberek, én is ilyen vagyok. Szoval ez nagyon tipusfuggo. Viszont ha csendes, visszahuzodo no maskor, akkor nagy eséllyel beléd zugott.
2022. dec. 26. 22:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem lehetne azt, hogy a kérdések kiírása moderátori jóváhagyáshoz kötött, és így ahelyett, hogy balukát minden ámokfutása után naponta ötször tiltanátok, helyette inkább egyetlen kérdést sem tudna kiírni és azonnal tiltva lenne?

Nem lehetne?

2022. dec. 27. 09:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet, mert a kérdéseit nem törlik, csak őt tiltják. Ha lenne jóváhagyás, ugyanúgy kiengednék a kérdést, mert forgalmat generál.
2022. dec. 27. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!