A munkáltatótok ad valamit karácsonyra? Ajándékcsomagot / utalványt / pénzt? Milyen értékben?
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 14:46
11/24 anonim válasza:
Pár ezer forintos utalványt+édességet kaptunk.
12/24 anonim válasza:
6. vagyok. Miért lettem lepontozva, ha egyszer ez az igazság?
10: Az rettentően bőkezű, nagyvonalú, kirukkoló ajándék.
14/24 anonim válasza:
Összesen 210 ezret kaptam utalva plusz 20 ezer utalványt, és egy kb 35 ezer értékű ajándékcsomagot.
16/24 anonim válasza:
Egy kisebb ajándékcsomagot csokival, borral és üdvözlőlappal, egy nap extra szabadságot, sharenow kupont, pár éves laptopot és 500 ezret számlára.
18/24 anonim válasza:
10000 Ft-os vásárlási utalványt, meg kirúgást jan 1-től. 😂
19/24 anonim válasza:
60%-os leépítést ad karácsonyra. A banda fele hopp repül.
A megmaradó 40% sorsa erősen bizonytalan így sanszosan ők is hopp.
20/24 anonim válasza:
19: Ha ők is hopp, akkor ki fog ott dolgozni? Én sokkal jobban "félnék" attól, hogy - ugyanazért a pénzért, vagy megszorítások okán sokkal kevesebbért - kell sokkal több munkát végeznie az így ottmaradottaknak, mert nyilván a távozók munkáját is el kell látnia valakinek (attól nem lesz arányosan kevesebb a tennivaló, hogy kevesebb az ember, sőt, épp ellenkezőleg, jóval, de sokkal többet kell mindenkinek melóznia).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!