Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjú Starbucksban...

Állásinterjú Starbucksban mennyire működhet?

Figyelt kérdés

Zoom interjú, csak nem szeretnék amiatt az egy óra miatt szabit kivenni (home office nincs nekem sajnos), de munkahelyen sem szívesen interjúzgatnék, így szóba jött, hogy ebédidőben vagy amikor hamarabb végzek beülök valami kávézóba és ott megcsinálom.

Egyéb kávézó is szóba jöhet ahol nincs nagy tömeg (már ha van ilyen Budapesten)

2022. dec. 15. 17:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

"beülök valami kávézóba"

Akkor már beülhetnél a Starbucksba is, ahol dolgozni szeretnél, nem? :D

2022. dec. 15. 17:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Először én is azt hittem, de végül szerintem nem a Starbucksban akar dolgozni, csak ott akarja lebonyolítani az interjút a maga részéről
2022. dec. 15. 18:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaaaa....

Én kérek elnézést. :D

2022. dec. 15. 18:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja igen, nem a Starbuckshoz interjúznék, csak helyileg lennék ott :D
2022. dec. 15. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
Ha én tartanám az interjút lehet, hogy szólnék, hogy ebből semmi nem lesz. Gondolom egy cég sem szeretné ezt úgy lebonyolítani, hogy látszik, hogy nyilvános helyen vagy. Plusz szerinted mennyire tartanak szakmailag megfelelőnek, amikor kérdeznek valamit a háttérben meg beszűrődik a zaj?
2022. dec. 15. 18:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Nemtudom, de ahhoz meg a főnököm mit szólna, ha előtte interjúznék más céghez? Nem mindenkinek adatik meg a heti 2 home office.
2022. dec. 15. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egykori interjúztatóként mondom, oldd meg máshogy. Nagyon zavaró, és nem csak a zaj, hanem hogy járkálnak mögötted. Se te sem az interjúztató nem tud majd koncentrálni. Egyébként még szerencsés is vagy, hogy zoomon lesz és nem személyesen. Mikor én ezen a területen dolgoztam, csak a külföldön tartózkodóknak - tehát akik át akartak települni Magyarországra - tettük lehetővé az online interjút. Igen, a többiek mind bejöttek. Vagy szabit kértek, vagy jöttek reggel 8-ra és aztán tőlünk mentek dolgozni, vagy munka után jöttek kb 18-ra. Irodai munkakörökről beszélünk, szóval a 9-17:30-as idősávban általában, így 1-1 óra belefért még munka előtt vagy után.
2022. dec. 15. 20:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rá lehetőséged, kérd meg a főnököd, hogy hadd lépj le x órát (amennyi idő hazamenni, az interjú és visszamenni). Ezt az x órát meg ledolgozod előtte valamikor. Nálunk lehet ilyet :)
2022. dec. 16. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi lett végül? :)
2023. febr. 2. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!