Van itt olyan ember, aki hulla fáradt , alig aludt ? Hogy telik a napotok ? Meddig dolgoztok és hogy bírjátok ?
Figyelt kérdés
2022. dec. 14. 08:20
11/15 anonim válasza:
Van, hogy éjjel 1-3 fele felkelek, nem tudok aludni, van, hogy 4-5 fele. Munkahelyi dolgok zavarnak, amik megoldhatatlanok. Szellemileg vagyok nagyon-nagyon fáradt. Ráadásul azz idős szomszédom is gondol egyet, és pl.: 4-fele elkezd TV-zni, éjjel. 8h.-ban rendesen dolgozok könnyű fizikai munkát, a nap végére nem tudom, mi van velem... Váltani szeretnék, de nem megy.
12/15 anonim válasza:
Aki leszavazza a másikat, az mit érez? Nem hogy örülne, hogy neki nincsenek ilyen gondjai. 😅
13/15 A kérdező kommentje:
11- es, miért nem megy a munkahelyváltás ?
Nem mész el táppénzre, ha ennyire felőröl idegileg a mostani helyed ?
Nem tudom, ki és miért pontoz le mindenkit.
Mindenkinek ment a zöld kéz !
Írjatok még. Volt már veletek olyan, hogy annyira kialvatlanul voltatok, hogy egész nap fáztatok és olyan fáradtak, hogy hibàt vétettetek a melóban ?
2022. dec. 14. 20:42
14/15 A kérdező kommentje:
5-ös, remélem, hogy helyre fogtok jönni, mert ilyen állapotban nem lehet sokáig élni, dolgozni. Ne sírj ! Pihenj !
2022. dec. 14. 20:44
15/15 anonim válasza:
Dettó, nem tudom mi van a levegőben :)
Most is csak 4-5 órát fogok aludni. Ma azaz tegnap reggel már konkrétan zsongott a fejem, 3 kávé után kaptam csak erőre. Betanulási időszak, lassulok, hibázik, értetlenkedek.
Túl sok teendőm van munka mellett és valahogy mindezt "le is kéne vezetni", így maradnak az éjfél utáni ágynak dőlések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!