Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elégedettek vagytok a jelenleg...

Elégedettek vagytok a jelenlegi munkahelyetekkel? Ha nem, terveztek váltani mostanában?

Figyelt kérdés
Köszi ha válaszoltok:)

2022. dec. 13. 21:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Majd januárban a bértárgyaláson kiderül.
2022. dec. 14. 18:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én felmondtam.

A főnököm nem vezető. Az ő főnöke sem. A csapat 30%-a csak ímmel-ámmal dolgozik. A maradékból 15% bár dolgozik rendesen, annyi munkát kap, hogy folyton át kell dobálnia félkészen másnak. Mindenki fényezi magát. A szerepkörök nincsenek normálisan tisztázva, fölöslegesen sok az adminisztráció. Senki nem megoldani akarja a problémát, hanem végezni a feladattal. A feladataim fele/kétharmada fölösleges időhúzás.

Igaziból csak azt bánom, hogy nem váltottam a próbaidő alatt, amikor már rossz érzésem volt ezzel az egésszel kapcsolatban.

2022. dec. 14. 22:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Jó helyen vagyok, nemrég kezdtem, de nem vagyok 100%-ban elégedett. A fizumat "csak" az idei hivatalos inflációval kellene korrigálni, hogy 0-ra kijöjjek, de szó sincs ilyen korrekcióról.

A munkahely, bár nem kell sokat bejárni, messze van, közben hallgatom mások értetlenkedését, vidékizését. Egy idő után ez is fárasztó.

Ahogy említettem, a cég jó, jók a kilátások is, és viszonylag kedvesek a kollégák, de más súlycsoportban vagyunk, sokkal éretlenebb, terheltebb hátterű, frusztrált emberek.

Amint lehet át akarok menni, de csakis cégen belül, és hasonló profilú csoportba.

2-3 évnél hamarabb nem váltok céget és adott munkakörnél is minimum 4-5 évet ki kell tartanom, ha el akarok valamit érni. Ezt javaslom mindenkinek, válság vagy konjunktúra ide vagy oda.

Rengeteg az inkompetens ember, és a legjobb befektetés valahogyan kitűnni közülük.

Ehhez sok-sok türelemre, kitartásra van szükség.

Persze egy teljesen toxikus közeg, az más helyzet, de ott is érdemes mérlegelni, hogy biztosan a váltás-e a legjobb ötlet.

Ez 10 év munka és rengeteg elhamarkodott váltás után mondom.

2022. dec. 15. 01:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok túl elégedett, majdnem hogy utálok bejárni, de fogalmam sincs mi mást dolgozhatnék. Nincs olyan konkrét végzettségem amivel elhelyezkedhetnék, 8 általánossal és minimális tapasztalattal meg nem árasztanak el a lehetőségek.
2022. dec. 15. 08:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy igazi darázs fészek ahol dolgozom, de elégedett vagyok a helyemmel és a fizetésemmel is. Rengeteg munkám van, sokszor egész nap meg sem állok,pörgök. A probléma a senkiházi kollégáimmal van, akik csak hederegnek egész nap, finganak egy büdösebbet és már le is teszik a melót, mert ők betegek. A főnök pedig nem vagy nem akarja ezt észrevenni.
2022. dec. 16. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!