Más is tapasztalt ilyet?
Figyelt kérdés
Sziasztok a mai nap olyannal szembesültem , amivel meg soha.
Sajnos beteg lettem szerda estére , felhívtam a fonokomet hogy sajnos nem tudok menni dolgozni mert beteg lettem. Mondta is hogy Okes , jobbulást semmi baj. Elkönyveltem magamban hogy akkor minden rendben van. Na de, csütörtök reggel csörgött a telefonom, a kollegám hívott , hogy hol vagyok, mert kezdenénk a napot, én pedig mondtam neki,hat itthon vagyok lázasan az ágyban. Mondom nem szólt a fonok, es mondtak hogy semmit nem szólt. Ez normális ? Most nekem minden kollégámnak jeleznem kellene, hogy beteg lettem?
2022. dec. 9. 03:06
1/8 anonim 

válasza:

Normális, lehet ott sem volt. Milyen munkahely, ahol nélküled megáll az élet?
2/8 anonim 

válasza:

És akkor mi van ha nem volt ott? 21. század… Nem normális. Ha nem is volt ott, valami kommunikációnak csak kéne lenni a vezetők között. Beírom valahová, e-mailt küldök, sms-t, írok messengeren, felhívom vagy valami. Varázslatos módon tök mindegy volt eddigi munkahelyeimen ki vette fel a telefont amikor emiatt kerestem őket, másnap reggel tudta a főni hogy beteg vagyok, nem leszek bent. Ha meg ez érintette mások munkáját akkor jelezte nekik hogy nem leszek bent, ezt meg azt nekik kell most csinálni.
3/8 anonim 

válasza:

Engem még a Balatonrol is be akart hívni kollega hogy help menjek be:D
4/8 anonim 

válasza:

Normális, ezer más dolga lehetett, lehet ott sem volt, nem ismerjük a pontos feladatkörét. Nyilván kellemetlen, hogy nem szólt, de ez van. Legközelebb dobsz majd egy üzenetet az egyik közvetlen kollégának is és kész.
6/8 anonim 

válasza:

Nem kell ebből nagy ügyet csinálni. Az a lényeg, hogy a főnöknek szóltál, innentől kezdve a te felelősséged véget ért, neki kell továbbítani az infót. Én a kollégámnak a telet se vettem volna fel.
7/8 anonim 

válasza:

Elakadt valahol a kommunikáció, legjobbakkal is megesik, hogy elfelejtenek továbbítani egy infót.
8/8 anonim 

válasza:

Nem, csak a főnöködnek kell szólni. Meg táppénzre kiíratnod magad. Azért ilyenkor érdemes szólni a kollégáknak is, hogy ne legyen ilyen. Nem kötelező, de érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!