Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért dohányos szinte az...

Miért dohányos szinte az összes gyárimunkás?

Figyelt kérdés
2022. dec. 8. 05:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Van pénz. Nem gyárimumkás is dohányzik. Nem is kevés.
2022. dec. 8. 06:16
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem az
2022. dec. 8. 06:54
 3/16 anonim ***** válasza:
19%
Mert ők jellemzően butábbak, nem képesek felfogni mennyit ártanak a saját egészségüknek és mennyire igénytelen, büdösek lesznek tőle.
2022. dec. 8. 06:55
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Mert utálnak gyári munkások lenni. Dolgoztam gyárban, a cigire nem szoktam rá, de nekem is kellett kompenzálás, hogy el tudjam viselni a hajtást, a mocskot, a bűzt, a primitív kollegákat és az ordibáló műszakvezetőket.
2022. dec. 8. 06:59
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

#3 erre a válaszra várt a kérdező, pedig nem igaz.

Nekem nem egy diplomás ismerősöm van, akik okosak, értelmesek, és dohányoznak. Én is dohányzom, bár se diplomás se gyári munkás nem vagyok.

Nem függ össze. Dohányosok mindenhol vannak. És nem dohányosok is.

2022. dec. 8. 07:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
5-ös! Kellett neked igazat írnod. Sok buta nem gyárimunkas, / beképzelt majomok/ le is pontoztak. Orvosok is sokan dohányoznak.
2022. dec. 8. 07:16
 7/16 anonim ***** válasza:
10%

Nem az volt a kérdés, hogy orvosok dohányoznak-e...

Hanem az, hogy a gyári munkások szinte kivétel nélkül miért.

Már meg lett válaszolva.

Egyszerű népek, egyszerű szükségletekkel.

2022. dec. 8. 07:30
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
A gyári munkások nagy része nem dohányzik. Ennyi erővel ezt is állíthatnánk. Vagy van valahol valami statisztika? Vagy csak ti, nem dohányosok gondoljátok így, hogy ettől okosabbnak érezzétek magatokat? :)
2022. dec. 8. 07:39
 9/16 anonim ***** válasza:
13%
Okosabbnak képzelik magukat.
2022. dec. 8. 07:43
 10/16 anonim ***** válasza:
96%

3-as és társai buta beképzelt senkik a szememben.

Most végig gondolva az elmúlt 50 évemet. Mi négyen vagyunk a kis csaladunkban . Egyikünk sem dohányzik. A szomszéd / roma család/ 7 fős család, mindenki felnőtt , ők sem dohányoznak. Ma megkérdezem a lányomat, hogy az egyetemen mennyi dohányossal találkozott kb. Furcsálni fogja a kérdést.. Szerintem ő is fog annyit százalékban ismerni dohányost mint én , vagy a feleségem.

2022. dec. 8. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!