Érdemes ezzel így foglalkozni?
Figyelt kérdés
Egyik haverom hangosítással foglalkozik és ha nagyobb munkája van akkor szól h menjek segíteni pakolni, 1000ftot ad óránként. Eddig az elejétől a végéig fizetett, de most konkrétan az előadás idejére nem fizet,hanem csak az èpítés és bontás idejét fizeti, kb 2-2óra. Így konkrétan arra az időre vagy hazaküld vagy ott vagyok és várom a végét h tudjunk bontani
Van h hónapokig semmi,van h havi 3is.
2022. dec. 7. 09:42
1/20 anonim válasza:
Nem érdemes. Én nem mennék többet.
4/20 anonim válasza:
Neked kell eldönteni, neked mi éri meg.
5/20 A kérdező kommentje:
Ráadásul olyan is van h mondjuk vasárnap hajnali 2re menjek bontani.
2022. dec. 7. 10:17
6/20 anonim válasza:
Azt ugye tudod hogy a munkád termel neki legalább egy százast esténként?
7/20 A kérdező kommentje:
Én csak segedmunkas vagyok
2022. dec. 7. 11:41
8/20 A kérdező kommentje:
Ja és ezt h az előadás idejét nem fizeti, a végén szólt mikor végeztünk. Mint ahogy arról is h az előadás idején nem kellek akkor szólt mikor végeztünk az építéssel h mehetek.
De amikor szólt h kellenék ezt nem mondta én meg úgy terveztem a dolgaim, nem úgy h nem végig kellek es lesz üres időm. .
2022. dec. 7. 11:45
10/20 anonim válasza:
Nem éri meg. Majd keres mást, aki mondjuk háromszor ennyiért megy hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!