Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyári munka fiatal lányként?

Gyári munka fiatal lányként?

Figyelt kérdés

Ősszel kezdtem el az egyetemet, az egyik legnehezebb szakon. Azóta sajnos szinte belebetegedtem.

Azt érzem nem vagyok odavaló, és a tanárok is előszeretettel éreztetik ezt velem, megaláznak stb.. igazából ha elvégzem, és ebben maradok, innentől legalább 8-9 év mire rendesen pénzt keresnék.

Ezeknek a dolgoknak köszönhetően jutottam el arra a pontra, hogy inkább egy átlagos életet választanék.

Hatalmas váltás lenne, de hozzám nagyon-nagyon közel van egy gyár, ahol 3 műszakban kéne dolgoznom, nem kapnék olyan rossz fizetést, és 5 perc alatt itthon lennék.

Gondolom hosszútávon egyetlen fiatal sem képzeli el magát egy ilyen helyen. A szüleim nagyon ellenzik, de csak egy érettségim van, ötletem nincs, merre tovább, valamit dolgoznom kell addig amíg kitalálom mi legyen.

Nektek mi a véleményetek erről? Gáz lenne ha ezt csinálnám?

Ha valaki dolgozik, vagy dolgozott ilyen helyen szívesen meghallgatnám a tapasztalatait.

2022. dec. 4. 17:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem orvos, jogász szak.

Biztosan nem választok másik szakot, eleve egy könnyebbről jöttem át.

Ezt az évet megcsinálom, aztán átmegyek levelezőre, ott valószínűleg kevesebb atrocitás ér.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2022. dec. 4. 19:34
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Ki gondolta volna?

Mindenki jogász.

De tanulsz is mellette valamit amúgy?

2022. dec. 4. 22:14
 13/14 anonim ***** válasza:
78%

Legtobb emnernek azert b*szodik el a szervezete 3 muszakba mert kávén meg cigin élnek

En 15 eve dolgozok 3 muszakba es semmi bajom, pedig mar 40 felett vagyok, persze kave meg cigi nélkul

2022. dec. 5. 05:15
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Egynek megteszi a gyári munka,a fizetés aránylag jó de hosszútávon ne gondolkodj benne,egy másik szakmát tanulj ki közben.Műszakozást sokan nem bírják,fiatalon még elmegy de utána vissza fog ütni,a munka is sz*r,egész nap állni kell és ugyanazt a pár mozdulatot csinálni.Ha nincs más csináld de addig amíg nem tudsz elhelyezkedni egy jobb munkakörben.
2022. dec. 5. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!