Mit tegyek, ha nehezen fogadom el, hogy megváltozott munkaképességű vagyok?
Figyelt kérdés
4 éve lesz, hogy rehabos munkahelyen dolgozok. Az ottani munkát el tudom végezni, és jól beilleszkedtem. Pszihiátriai problémám van, és úgy érzem nehezen tudnék boldogulni egy hagyományos munkahelyen. Olyan dolgokhoz van érzékem, amivel nem lehet máshol dolgozni.2022. nov. 29. 16:25
1/4 anonim válasza:
Inkább örülj hogy van ilyen lehetőséged nagyon sok embernek nincs munkája. Nekem van egy megváltozott munkaképességű barátom ő is dolgozott rehabnál de most normál munkahelye van. De ő nem gondolkozik ilyeneken hogy hogy fogaadja el hanem csak csinálja a munkáját és éli az életét mint egy normális ember. Ne rágódj ezen. Neked ezt dobta a gép. Minden embernek megvan a maga problémája.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem értem miért nézik le őket sokan itt is.
Az a baj, hogy olyan beállítottságú vagyok, amivel nem lehet elhelyezkedni, és plusz pénzt is nehéz keresni. Ilyen pl: a kerámiafestés, formázás Csak itt tudom kamatoztatni.
2022. nov. 29. 16:40
3/4 anonim válasza:
Manapság egy darab ázott kutyagumiból is pénzt lehet csinálni, a kerámiafestésből, meg ilyen kézműves dolgokból meg aztán nagyot lehet szakítani. Jó marketing, tökösség, stb :)
4/4 anonim válasza:
Én is nehezen fogadom el de én vissza is fogom mondani az ellátást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!