Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért mondják el sokan ezt...

Miért mondják el sokan ezt állásinterjún?

Figyelt kérdés
Azt hogy ők bizony betegen is szívesen bejárnak dolgozni. Többször visszahatoltam a cégben ezt akik interjúztattak. Ennyivel akarnak megnyerők lenni, hogy ők aztán betegen is jönni fognak?
2022. nov. 28. 13:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Szeretnek mártírkodni.
2022. nov. 28. 15:25
 12/17 anonim ***** válasza:
18%

Azért, mert sajnos még most is sok munkáltató kizsákmányolja a munkavállalókat, és konkrétan pozitívumként élik meg az ilyen jellegű csicska mentalitást és munkaalkoholizmust... az illető meg azt hiszi, minden munkahely ilyen, ahol ez előnyként hat, hogy valaki a halálán is betolja a képét dolgozni / nem engedik haza vagy táppénzt kivenni a beteget, mert pint úgy sakkozták ki a béreket és a munkaerő-felvételt, hogy épp meg lehessen mindent csinálni centire.

Én mondjuk nem lennék hajlandó betegen bemenni dolgozni, de akérhogy is nézem, az privilégium, hogy én ilyen helyzetben vagyok. Más nem ennyire szerencsés.

2022. nov. 28. 15:50
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Betegség nélkül is a full home officet valasztom
2022. nov. 28. 18:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Mert a szavakkal hatásosabban el tudja önmagát adni, de a teljesítés többnyire teljesen más lesz.
2022. nov. 28. 20:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Van akit nemzavar ilyesmi hanem ugyanugy el mint mikor nembeteg. Gondolom azert mondja, hogy jelezze ra mindig lehet szamitani
2022. nov. 28. 22:59
 16/17 Cubina ***** válasza:

Én nagyon undorítónak tartom, ha valaki taknyosan, lázasan, mindenkit szétköhögve, széttüsszögve megy be dolgozni, miközben sz@rik rá, hogy másokat lebetegít. Ilyenkor ágyban kell kikúrálódni, pihenni. Ne mondja nekem senki, hogy ilyen betegen úgy teljesít, és olyan kedve van a munkához, mint egészségesen!

Bár ahogy elnéztem, a kemény munka általában az, hogy unottan állnak/ülnek a pultnál, irodában, boltban, akárhol és közben nyomkodják a telefont.

Mondjuk ezt a nehéz feladatot betegen is el lehet látni, és még fizetnek is érte.

Azért alakulnak ki nagy járványok, mert a sok göthös nem gondol senkire és nem tudnak megülni otthon, kikúrálni magukat.

Én kirúgnám azokat, akik fertőző betegen munkába mennek és még büszkék is rá.

2022. nov. 29. 13:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Vendeglatasba mindenki melozik kb betegen is.. nincs aki megcsinalja a melojat meg hat fizetett szabi sincs 😅
2022. nov. 30. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!