A Coop boltok egy Tesconál Spárnál kevésbé pörgősek munkahelyként?
Igaz én rég dolgoztam coopban (egy nagyobb faluban), 2015-ben utoljára, 77.290 Ft volt akkor a bér, a szakmás minimált fizették meg a bérletet és ennyi. Nem tudtam unatkozni a falusi boltban, mert elég nagy volt és mindig jöttek... Ha netán unatkozhattam volna 2 percig se tetszett a főnökasszonynak. Szerintem nagyon számít, hogy ki a főnök és milyenek a kollégák... Én nekem ott nem volt jó, mert egyedül voltam fiatal egy idősebb társaságban és sehogy nem illettem oda. Sosem adta ki nekem a szombatot szabadnapnak, mert én úgyis fiatal vagyok, nekem nincs gyerek, mindenféle kifogás volt. De nagy lelkűen kiadta a hétfőt. Csak hogy nekem a szombat kellett volna néha. Ahol most lakok, az itteni coopban most fiatal a bagázs és szerintem itt nem olyan a légkör, mint ahol én voltam. Itt jobbnak néz ki külső szemmel. Nem tűnnek idegbetegnek vagy hogy mondjam. :D
De nyilván egy nagyobb multinál jobb lehet a pénz, de pörögni is kell jobban. Én nem szeretek pörögni például annyira, nem mennék multihoz... Egy nyugisabba inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!