Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek felmondjak?

Szerintetek felmondjak?

Figyelt kérdés

1 honappal elore jeleztem hogy a mai napra nekem szabadsag kell. Erre direkt beirtak mara dolgozni. Megkertem munkatarsaimat hatha valaki attudja vallalni senki se jelentkezett. En meg multhet szerdan pihenonapombol bejottem 2 helyett mert lebetegedtek.

Kezdem nagyon unni mar ezt a en megteszek mindent ok meg sz.rnak ram stilust. Elgondolkoztam ma hogy hagyjam-e az egeszet ugy ahogy van? Ha en nem megyek be dolgozni az egesz termeles leall mivel teruletvezeto vagyok es en felulgyelem illetve haritom el a hibat. Mindig 3-an vagyunk beosztva 3 kulonbozo teruletre es rajtunk kivul senki mas nem erti azt a munkat amit mi csinalunk magyaran ha 1 teruletvezeto is hianyzik akkor az a terulet offos.

Az en teruletemen belul kb 200 ember dolgozik.

Tehat ha nem megyek be ma akkor az egyik munkatarsamnak 2x annyi dolga lesz az estere amivel ot szivatom meg nem azt aki megerdemelne.

2022. nov. 26. 05:01
1 2
 11/12 Senior Séf ***** válasza:
100%
Add be a felmondásodat, is az indoklásban ecseteld a fent leírt problémádat.
2022. nov. 27. 12:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Már beakartam adni 1x de a főnököm nem akarta elfogadni azt mondta igy meg ugy jobb lesz csak maradjak
2022. nov. 27. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!