Mit kezdjek magammal munkaidőben?

Ne haragudj négyes, de ez nagyon lenéző volt.
Aki azt írta, hogy minden munka értékes, teljesen igaza van.
Nem a szakmunkás tehet róla, hogy nincsenek megbecsülve.
Az ő munkájukra us szükség van.
Legyen az bolti eladó, kőműves asztalos festő, gyári munkás, például egy autóalkatrész gyárban, pék és még sorolhatnám.
Én vagyok a könyves válaszoló.. Zenét szabad hallgatni fülhallgatón? Akár azt.
Vagy tanulj nyelvet például a Doulingon, vagy ilyesmi.
Megértem, ha unalmas, de a munkahelyre dolgozni jár az ember. Esetleg hallgass zenét fülhallgatón.

Bocsi, kétszer írtam le a zenét 😄.
Illetve
Javítva, is. 🙂

Főként tanulok.
Idegen nyelven szoktam könyvet olvasni, hangoskönyvet hallgatni.
2-3 évente megtanulok egy új nyelvet.
Passzív a tudásom ami szövegértésben ki is merül de egy pár hónapos intenzív tanfolyammal aktívvá lehet tenni.
Eltanulom többiektől amit érdekesnek tartok.
Így tanultam meg programozni, hogy kolléga mentorált másfél évig.
Most cisco könyveket olvasok és szeretnék ccnp vizsgát letenni.
Összes céges továbbképzésre jelentkezem és rendszeresen járok céges nyelvtanfolyamra.
Egyik kolléga nem szeretett volna úgyhogy én duplázok.
Így heti négy nap óráim vannak.
Tanfolyamok többsége záróvizsgával végződik és ami nem sikerül azt ki kell fizetni.
Szerencsére eddig mindig átmentem.
Próbáltam netflixezni de arra már szóltak, hogy nem kéne.
Végül leboltoltam, hogy pluralsight, udemy és linda hozzáférést kapjak így az ott lévő tananyagokat is nézem.
Időnként behívnak megbeszélésre hogyan tetszett és melyikeket érdemes a többiekkel is megcsináltatni.
CNC és 3d nyomtatást még csak videón láttam de van elég felszerelés a fejlesztő részlegen, hogyha találok mentort akkor abba is betanulhatnék.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!