Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jó ön életrajzot hogy írjak...

Jó ön életrajzot hogy írjak úgy fel keltsem a munka ügyes figyelmét vele?

Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 16:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

11: "Hol"

Hát keresd meg. :P

Nekem sem anyanyelvem a magyar, de nem teszem szóvá, ha mások helytelenül írnak.

Jelenleg meg te kényszerítetted ki belőlem, hogy szóvá tegyem a tiédet. :D

Befejeztem a vitát. :P

2022. nov. 18. 15:13
 12/15 anonim ***** válasza:
11: Bocsi akkor nem vagy bunkó, csak kicsit akkor hirtelen elfogult voltam amikor írtam. :)
2022. nov. 18. 15:14
 13/15 A kérdező kommentje:
A személyeskedést privátban folytassátok!
2022. nov. 18. 15:15
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
14: Még ott nem tartunk, ne zavarj be. :D
2022. nov. 18. 15:17
 15/15 Cubina ***** válasza:

Jó ön életrajzot hogy írjak úgy fel keltsem a munka ügyes figyelmét vele?

HELYESEN:

Hogyan írjak olyan jó önéletrajzot, hogy felkeltsem vele a munkaügyes figyelmét?

Ahogy fentebb is írták, nagyon fontos a helyesírás és egy olyan kinézetű önéletrajz, ami nem a szokványos unalmas, egy kaptafára készült.

Engem sokszor kértek meg a barátaim, hogy írjak nekik önéletrajzot, mivel jó a fogalmazásom és ismerem a nyelvtant is. Volt, akit fel is vettek.

Ezt ajánlom neked is. Kérj meg valakit, aki megcsinálja neked/helyetted.

De az is tapasztalat, hogy amikor valaki mással íratja meg, és aztán később behívják személyes interjúra, megkérdezik az illetőt, hogy ki írta az önéletrajzát.

Merthogy ő biztos nem.

2022. nov. 18. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!