Van itt aki postàs? Csütörtökön én is kezdek.De?!
Figyelt kérdés
Hogy telik egy nap? Wc,kajâlàst hogy oldjàtok meg? 6oràs leszek,ez tényleg 6 óra?! :)2022. nov. 15. 10:57
1/13 anonim válasza:
Melyik területen fogsz dolgozni a postán belül?
2/13 anonim válasza:
Szia!
Kérlek majd írd meg hogy milyen a munka, milyen az időbeosztás, mennyire rugalmas stb! Engem is érdekelne.
3/13 anonim válasza:
Ha jól értem kézbesítő leszel. Minden jót kívánok neked hozzá és talán te benne leszel abban az 1%-ban akik pár hét után nem menekülnek el. Személyes tapasztalatom alapján semmi jóval nem tudlak bíztatni, szerinted miért van folyamatos létszámhiány a postánál?
Wc az a bokor, vagy valami presszó, esetleg céghez ha mész és ott engedik, kajálás útközben, a 6 óra meg leginkább 7-8 a valóságban.
Plusz "kafetériaként" a folyamatos cseszegetés a vezetődtől első naptól mert tukmálni "értékesíteni" azt kell már első naptól muszály.
4/13 A kérdező kommentje:
Terület? Passz! Biciklivel közlekedek a-b-be ennyit tudok.:) 2.vâlaszoló: mindenképp irok!3:Szêp kilâtàsok... :(
2022. nov. 16. 05:01
5/13 anonim válasza:
Nyilván nem egész idő alatt kint vagy. Van hogy visszamész újabb küldeményeket felvenni. Ilyenkor mehetsz WCre.
7/13 A kérdező kommentje:
Rengeteget kell biciklizni,és tênyleg a 6óràs munkakör valójàbban 8 óra.....Hàt majd kiderül....
2022. nov. 19. 13:10
8/13 anonim válasza:
Azt a plusz 2 órát amit ráhúzol azt kifizetik?
10/13 A kérdező kommentje:
Szó sincs róla hogy kifizetnék. :)
2022. nov. 20. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!