Milyen a pultos munka budapesten?
Gondolok itt az emberek kiszolgálására. Italok előkészitése, sörök feltöltése, stb. Mindig is érdeklődtem az ilyen fajta munka iránt. Mik az előnyei, hátránya? Mennyire megterhelő, vagy milyen tapasztalataitok vannak az ilyen munkával? Ajánlanátok, vagy inkább nem?
21/F
Attól függ mennyire pörgős a hely (én éttermekben voltam/vagyok). Eddig 2 helyet próbáltam ki (soha többet :D ), 12-13 óra munka, az egyiknél volt fél óra ebédszünet, a pultozás mellett én csináltam a céges számlákat és az összes pénztárgép kezelést a rendelések mellett, a mosogatás (poharak) eddig minden helyen alap volt, hogy én csináljam. A másik helyen az üresjáratokban sem lehetett nekidőlni valaminek szusszanni, mert rögtön jöttek, hogy hozzak ki vizet/narancsot/jeget hátulról, menjek ki poharat szedni, segítsek kivinni a rendelést (hárman vagyunk pultosok itt egyszerre). 20 perc ebédszünet van összesen, ennyi lehetőséged van leülni. Persze, papíron ki van adva minden szünet, a valóságban meg bacccnak rá.
Úgy vagyok vele, hogy ki akartam próbálni, kipróbáltam és maradok az eredeti szakmámnál, de mindenképpen tanulságos volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!