Oszinten, ez miert lehet? L
Munkahelyen en vagyok a legfiatalabb, de mar boven nagykoru vagyok. Megis akarhanyszor valaki szexrol viccel valamit, mondogatja egy-ket ember, hogy jajj Xy itt van, elotte ilyet mondani, meg ugy kezelnek mintha kislany lennek sokszor.
Oke, az atlag eletkor 40-50 de akkor is, miert van ez?:D Nem oltozkodok kislanyosan, meg szerintem ugy nezek ki mint egy atlag 18-22 eves.
Így akarnak téged cukkolni. Elég béna és gyerekes viselkedés a részükről. Valószínűleg 1-2 elkapna azért is nyomják ezt.
Legalábbis az én munkahelyemen ezt tapasztaltam, amikor hallottam ezeket a régebb óta ott dolgozókat. ( IT szektor )
23F
"Valószínűleg 1-2 elkapna azért is nyomják ezt."
Nem akartam ezt leirni, de egyebkent igen. Foleg azoknal a ferfiaknal veszem eszre, akiken latom, hogy tetszem nekik. De akkor miert? Ha valaki tetszik nekik, akkor miert beszelnek ugy vele, mint egy kislannyal?
Mert ezzel kihangsúlyozzák, hogy ők a nagyon "érett" komoly, tapasztalat férfiak, te még a fiatal tapasztalatlan lány.. Mint mondottam szerintem gagyi egy viselkedés és az ilyen ember valahol nem tudott felnőni rendesen.
23F
Nem szabad vicceket mondani úgy ha a fiatal hölgy kollégák is hallják mert mennek hr re és felnyomnak szexuális zaklatásért.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!