Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért tartok az újtól?

Miért tartok az újtól?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam ilyen.

A lényege annyi a történetnek, hogy pár hónapja már itthon vagyok, munkanélküli vagyok. Viszont előtte minden hónapban dolgoztam, nyáron nem is keveset vendèglátásban.

Most is dolgoznék nagyon, de nagyon félek az újtól. Pontosabban nem tudom mitől de egy fajta félelem van bennem ezért nem léptem eddig. Próbálom magam a pozitív gondolatok felé terelni. Nem mondtam senkinek, mert tőlük nem kapnék segítséget. Tudom hogy csak a kezdet nehéz mindenben…de nagyon nehezen kezdek bele akármibe.

Mit tudtok tanácsolni?

2022. nov. 9. 23:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szolidaritást vállalok veled, ugyanis én is hasonló cipőben vagyok, csak pályakezdőként. Nem tudok sajnos semmit tanácsolni, de tudd, hogy nem vagy egyedül!
2022. nov. 9. 23:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, nem szeretem a megszokottól eltérő dolgokat.

Nekem igazából az szokott segíteni, főleg ha új környezetről van szó. Hogy azt képzelem hogy mindenki ismer, és kedvel.

Tudom nagyon nehéz belegondolni, de amikor eksön van, akkor nekem ez mindig beválik. Ezután már gördülékenyebben mennek majd a dolgok.

2022. nov. 9. 23:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Kezdd el aztán majd megszokod
2022. nov. 10. 07:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Mert az új ismeretlen. És mindenki fél az ismeretlentől
2022. nov. 10. 12:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Ugyanez vagyok én is. Félek az ismeretlen Újtol... Szintén munkanélküli, álláskereső.
2022. nov. 10. 12:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Minél tovabb halogatod annal rosszabb lesz

Foleg ha uj munkahelyre mesz dolgozni es mar akkor utalod amikor odamesz

2022. nov. 10. 13:36
 7/11 anonim ***** válasza:

nálunk sajnos elég nagy bajok vannak és gyanús hogy 11 év után lépnem kell

már most gyomoridegem van az új munkahely keresésének gondolatától és a vele járó stressztől

2022. nov. 13. 00:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát igen a megszokottat otthagyni se kellemes, de ha szar akkor muszáj váltani
2022. nov. 13. 11:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezért kell 4-5 évente munkahelyet váltani
2022. nov. 13. 11:09
 10/11 anonim ***** válasza:
hát lehet van benne valami a 4-5 éventében, de ha meg vagy elégedve teljesen a jelenlegivel az 5. évedben ki az aki vált?
2022. nov. 13. 12:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!