Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ragadt bele vlki a családi...

Ragadt bele vlki a családi cégükbe?

Figyelt kérdés

Igazából van egy vendéglátás szervezés közgazdász diplomám 10éve, de egy percet sem dolgoztam benne, míg a vagyonőri okjmmal igen.

Amikor meglett a diplomám el akartam menni a szakmában dolgozni.

De segítenem kellett az itthoni vállalkozásban, így maradtam. Plusz ugy alakult h kellett volna ember a cégbe és szüleim nem akartak idegent felvenni.

Maradtam, de tudták nem az én világom ez. És hát benneragadtam.

Voltak a vagyonőrivel kisebb munkáim párhuzamosan az otthoni vállalkozással de mindig úgy alakult h kellettem vissza..

2022. nov. 3. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Nem. És le tudok bonyolítani egy állásváltást anélkül is, hogy kiírnék 20 kérdést a GYK-ra.
2022. nov. 3. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem hagytam, hogy kihasználjanak és leléptem.
2022. nov. 3. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, rossz döntés volt.
2022. nov. 3. 23:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, 5 évet elb...tam az életemből a semmire. Nyugdíjjal is vissza fog köszönni, táppénz alap is egy vicc volt akkoriban. Szakmai fejlődés nulla, stressz rengeteg. Kívülálló persze azt látta, nekem milyen Hawaii.

Soha többet. Most munkahelyen ötszörösét kapom, és a cég dolgaimat a főnök idegeskedik, én "csak" a munkám szakmai részéért felelek.

2022. nov. 4. 06:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Dolgai miatt
2022. nov. 4. 06:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem pont így, de rengeteg időm és energiám megy el a családi vállalkozásra (szinte minden hétvégém). Persze anyagilag megéri, de azért tudnám másra fordítani azt az időt. A főállásom alapvetően rendben van, nem érzem, hogy ott hátrányom lenne ebből
2022. nov. 4. 08:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem minden vágyam családi vállakozásban dolgozni. Nekem is közgazdász diplomám van és rosszul vagyok attól, h másnak termelem a profitot és nem a saját vállakozásomnak.
2022. nov. 4. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!