Jelenleg mi szükséges ahhoz, hogy valaki rendőr lehessen?
Figyelt kérdés
Ma volt pályaorientációs nap a suliban, viszont sajnos csak olyan vendégeket hívtak meg, akiknek az előadása nem keltette fel a figyelmemet.
Neten persze ráketesetem, a fent említett kérdésre, adott is ki találatot, de vagy túl bonyolult volt amit írtak, vagy már nem volt aktuális a cikk.
Esetleg aki jártas a dologban, az tudna bármi tippet adni? Pl mik a követelmények? (“tiszta” erkölcsi bizonyítványon kívül) Vagy egyáltalán szükséges-e hozzá az egyetem? Ha igen, melyik a legjobb? Előre is köszönöm a válaszokat!
2022. okt. 26. 20:01
1/6 anonim válasza:
Mi bonyolult a leírásban? Egyetem csak akkor kell, ha tiszt akarsz lenni. Egyébként meg kell felelni az orvosin, pszichikain és az állóképességes felvételin, erkölcsi bizonyítvány és azt hiszem jelenleg ennyi. Utána ha megfelelsz ők majd kiképeznek.
2/6 anonim válasza:
Attól függ, milyen szinten akarsz lenni. Alapvetően ehhez egy középfokú végzettség kell.
5/6 anonim válasza:
Ne legyél rendőr egy ilyen államban. Tanulj harcolni, és segíts másokat a bajban, de ne szolgáld a rabszolgahajcsárod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!