Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnököm állandóan gúnyolódik...

Veronica16 kérdése:

A főnököm állandóan gúnyolódik velem mit tehetek ? Nos arol van szó hogy folyton bele szól abba hogy èn dohányzom pedig semmi kőze hozzá .

Figyelt kérdés
A főnököm örökké beszologat nekem .Ilyet mond nekem hogy rajtad nem látszik semmi .Manipulálja a viselkedését ő nem hibázhat soha .Hagyja hogy a bácsik folyton mocskolodjanak velem.23 éves lány vagyok .Mocskolódó fajta ember mindig belém kőt.Folyton zaklat hogy vegyem észre őt és jöjjek vele össze .Én nem akarok tőle semmit .Mit tanácsoltok szólítsam meg hogy hagyjon békén .Az a gond hogy édesapám is itt dolgozik ahol én ezért nem szóltam még rá meg hát anno segített is rajtunk de a viselkedése katasztrófa mit tehetnék adjatok ötleteket kérlek .Rengeteget ordít meg folyton csufolodik .

2022. okt. 25. 20:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Az a gond hogy édesapám is itt dolgozik ahol én"

Szerintem az a jó, hogy édesapád is ott dolgozik. Mondd el neki azt, amit itt leírtál, és kérd meg, hogy adjon tanácsot.

Meg kell tudni védeni magad, de jó, ha tud a gondodról és a valós helyzetről, és segíthet.

2022. okt. 25. 23:37
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne dolgozz ott, nem a te közeged.
2022. okt. 25. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!