Milyen érzés a tulajdonosnak amikor 3 hónap után már be is kell zárnia a pizzériát?
Nyílt még egy pizzéria a városban, még nyár közepe fele, mindig láttam, mert amikor mentem dolgozni, akkor mindig mellette mentem el.
Mindig tologattam, hogy majd rendelek majd rendelek, de sosem próbáltam ki, erre ma néztem, hogy be is zártak végleg.
Milyen érzés amikor ennyi ideig működik a vállalkozásod?
Nyilván az elején lelkes volt, és boldog, mikor jöhetett el az a pont, amikor elkezdtett a bezáráson gondolkodni?
Véleményeket nem tudok róla, hogy milyen volt, egyszer valaki kiírta az üzenőfalukra képpel, hogy milyen szar volt a pizza, akkor ott picit veszekedtek, de ennyi, az ott inkább trollkodásnak tűnt és nem valós véleménynek.
"És ez a koncepció a pizzázóra is vonatkozhat."
Én mondjuk pont az ellenkezőjét látom, ha valahol nyílik egy új hely, akkor az embereknek felkelti kíváncsiságát és ha más nem akkor egy próbára elmennek "hátha jó lesz" alapon. Nyilván onnantól már terjed a híre, ha jó azért ha rossz azért.
Tényleg benne van a pakliban, hogy kijött az első villany és gázszámla, aztán gyors fejszámolás után rájöttek, hogy nem éri meg az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!