Nőként mindig fizikai munkát végeztem. Dolgoztam gyárban, nyomdában, boltban, kórházban, utcán.
Több szakmám van: Könyvkötő, ápolónő, tovább képezve baleseti helyszínelő ) ez az utcai munka)
Mégis minden vágyam volt, hogy irodában dolgozhassak, de hiába van 3 szakmám, érettségim, irodai munkára sosem kaptam lehetőséget. Soha nem alkalmaztak. Pedig szerintem sokkal jobb kehet dolgozni irodában mint fizikai munkát végezni.
De azt hiszem 51 évesen már esélyem sincs.
Hát, én a látszatmunkát nem szeretem. A munkahelyemen dolgozni szeretek. Nem tudnék hosszú távon elképzelni egy pepecselős, haszontalan irodai állást, ahol állandóan "prezentációkat" kellene tartani a semmiről.
Pedig diplomás vagyok, de az enyém még használható diploma.
Szerintem az irodai sokkal jobb. A fizikai heti 40 órában nagyon lefáraszt. Mondjuk ha az állóképességemen javítanék, bírnám heti 20 órában a könnyű fizikait, de inkább ülni szeretek.
Nekem is volt olyan, hogy reggel 8-kor kaptam egy 20 perces feladatot, majd mondták, hogy a maradék időben csináljam xy dolgot. Ja, csak nem tudták, hogy én azzal már végeztem, csak azt kamuztam, hogy egész nap azt csináltam :D nem lehetett visszakövetni, mert saját excel táblában csináltam. A barátom is pont otthon volt, én is HO ban, végig sorozatoztuk a napot :D
De amúgy meg az irodai se a legjobb. Az én álmom olyan, amiben van egy kis otthoni munkavégzés gép előtt, meg el is kell menni ide oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!