Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ez fair?

Szerintetek ez fair?

Figyelt kérdés

Az h a 24es és 12es is ugyanannyi órabért kap.

A 24/48as ugye egyet jön de kb igazán csak 1 napja szabad.

A 12es viszont kettőt jön és kettőt nem, este 6tól reggel 6ig. Így neki több a szabadideje kb mert a 3.napjan mikor otthon van jön este dolgozni.

A 24esnek a feladata is több, ami abból is adódik h ő nappal is Benz van,a másik h a 12es nem foglalkozik normálisan a munkájával.

2022. okt. 18. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mit csinál a 24es és 12es? azért naponta 12 órát dolgozni, vagy kétnaponta 24 órát szerintem ugyanaz. 24 órát egyhuzamban dolgozni, elég sok, még ha utána való nap pihenő, akkor is. Szerintem fair.
2022. okt. 18. 20:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Recepciós egy kisebb cég portáján.

Ugyanazok a feladatok mindkét beosztásnál

2022. okt. 18. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ugyanaz a feladat akkor normalis h ugyanannyi.. legyel te is 12es ha szted az jobb 🤷
2022. okt. 18. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:
2: ha ugyanaz akkor miért lenne más az órabér? :D egyik 12 órában tolja másik 24ben. egy hónapban szerintem az ugyanannyi :D Mint írtam, naponta 12 órát dolgozni, vagy 2 naponta 24 órát dolgozni ugyanaz :D Fair.
2022. okt. 19. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!