Szerintetek ez fair?
Figyelt kérdés
Az h a 24es és 12es is ugyanannyi órabért kap.
A 24/48as ugye egyet jön de kb igazán csak 1 napja szabad.
A 12es viszont kettőt jön és kettőt nem, este 6tól reggel 6ig. Így neki több a szabadideje kb mert a 3.napjan mikor otthon van jön este dolgozni.
A 24esnek a feladata is több, ami abból is adódik h ő nappal is Benz van,a másik h a 12es nem foglalkozik normálisan a munkájával.
2022. okt. 18. 20:42
1/4 anonim válasza:
Mit csinál a 24es és 12es? azért naponta 12 órát dolgozni, vagy kétnaponta 24 órát szerintem ugyanaz. 24 órát egyhuzamban dolgozni, elég sok, még ha utána való nap pihenő, akkor is. Szerintem fair.
2/4 A kérdező kommentje:
Recepciós egy kisebb cég portáján.
Ugyanazok a feladatok mindkét beosztásnál
2022. okt. 18. 21:06
3/4 anonim válasza:
Ha ugyanaz a feladat akkor normalis h ugyanannyi.. legyel te is 12es ha szted az jobb 🤷
4/4 anonim válasza:
2: ha ugyanaz akkor miért lenne más az órabér? :D egyik 12 órában tolja másik 24ben. egy hónapban szerintem az ugyanannyi :D Mint írtam, naponta 12 órát dolgozni, vagy 2 naponta 24 órát dolgozni ugyanaz :D Fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!