Elvárjátok a munkahelyetektől hogy olyan bérfejlesztés legyen, amitől ha előrébb nem is vagytok, legalább HÁTRAfelé ne menjetek? Nem ez a legszigorúbb alap, a minimum?
Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 18:44
2/6 anonim válasza:
El elvárnám ugyan, csak mit tegyek, ha nem adnak, és jelenleg nincs más lehetőség, hogy váltsak. Sok munkahelyen azért küzdenek a rezsi miatt, hogy ne kelljen embereket elküldeni. Nálunk tavaly volt 13. havi, idén az sem lesz, tehát gyakorlatilag most, hogy minden drágább, a bér kevesebb. Ma voltam élelmiszerboltban vásárolni, hát elég idegesen jöttem ki, borzasztó árak vannak. Kb duplája a kiadásom a tavalyihoz képest. Viszont a válság miatt rengeteg a leépítés, rengeteg munkahely szűnik meg, így egyre rosszabb helyzetbe kerülnek a munkavállalók. A munkahelyek meg megtehetik, hogy nem adnak.
3/6 anonim válasza:
Jelenleg valóban elvárható lenne,és alap,és minimum.De ez sajnos nem így működik.Neked kell megértened azt, hogy a cégnek is most sokkal nehezebben megy, és neki most tartalékolni kell, sőt, kifejezetten örülj annak hogy még tud alkalmazni.
Magyarul ebből a gondolatmenetelből az is elmondható, hogy örülj annak hogy rosszabbul élhetsz!
Tudod, ez amolyan tápláléklánc formátumban működik.A legalja szívja meg mindig a legjobban.A munkavállaló a legalján helyezkedik el.
4/6 A kérdező kommentje:
"munkahelyen azért küzdenek a rezsi miatt, hogy ne kelljen embereket elküldeni"
na de ez a cég ahol én vagyok, 4 éve nem emelt semmit és hol volt akkor még válság meg háború.....
2022. okt. 19. 10:29
5/6 anonim válasza:
A cég ahol én vagyok jövő hónaptól 20%-al csökkenti a fizumat. Mármint csökkentené ha maradnék.
6/6 anonim válasza:
Nem várom el a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben örülök hogy van munkám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!