Milyen kollegális jellegű probléma miatt fordultál a főnökhöz?
Figyelt kérdés
2022. okt. 14. 21:50
1/4 anonim válasza:
A kolléganőm lopott betegtől. Láttam a saját szememmel nem is egyszer. A reakció egy vállhúzás volt és közölték,hogy kevés a nővér szóval marad. Én meg kiléptem azon percen,mert nem akartam ilyen kollégákat.
2/4 anonim válasza:
jó hülye vagy 1-es. én inkább levideóztam és feljelentettem volna.
3/4 anonim válasza:
2
Adatvédelem megvan, hülyém? Mellesleg akkoriban még nem volt ám mindenkinek okostelefon. Nekem sem. Ez nem 1-2 éve volt.
4/4 anonim válasza:
Igyekszek csak haverokkal melozni igy altalaba nincs ilyesmi. Koztunk alap h semmiert se arulkodunk a foninek hanem megoldjuk egymas kozt. Aki megteszi az magara marad.. ha meg jon vmi uj akkor vagy olyan mint mi es kozenk illik vagy ugyis elmegy magatol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!