Van esélyem, ha ez esetben kieúgnak?
A lényeg hpgy felfogják nekem ajánlani hpgy maradhatok a cégnél, ha aláírom hogy 1 évig nem megyek el.
HA nem írom alá akkor kirugnak.
Szóval ha én ezt felveszem hangfelvételre, magát a fenyegetést, s kirúgnak mert nem írok alá, akkor nyerhetek ha beperelném a céget?
Mármint mi alapján? Nem diszkriminálnak sem vallási, sem bőrszín szerint, se törvénybe nem ütköző téged kirúgni...
Hosszútávra van rád szükségük, ha nem akarsz maradni egy évig, akkor inkább most menj. Én ebben nem látok se fenyegetést, se szabálytalanságot.
Azért írtam csak ki a kérdést, mert nem teljesen vagyok képben.
Azért akarják az 1 évet, mert nem áll módjukban fizetést emelni se most, sem jövőre.
Az más kérdés hogy nem maradok a cégnél.
Viszont ez elég egyoldalúnak hangzik..
Megfenyegetnek kirúgással ha nem írok alá egy olyan szerződést ami egyoldalúan a cég érdekeit képviseli?
7
Határozatlan idejű van.
Akkor jelenleg ez van érvényben, ha a módosító szerződést nem írod alá, akkor ez van érvényben. Ez esetben vagy felmondanak neked, vagy te mondasz fel, ha el akarsz jönni, de ha nem írod alá az újat, akkor a régi marad érvényben, akkor nem mondanék fel.
Ha ők mondanak fel, akkor még el tudsz menni munkaügyi bíróságra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!