Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A mérnökök irodában dolgoznak...

A mérnökök irodában dolgoznak vagy kimennek “terepre”? Végeznek fizikai munkát?

Figyelt kérdés

2022. okt. 6. 05:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Akinek a munkája megkívánja az persze, kimegy terepre, fizikai munkát nem végeznek, legalább is akikkel dolgom volt.
2022. okt. 6. 05:30
 2/20 Noren1989 ***** válasza:
73%

Én egyarànt vagyok az irodàban és a műhelyben.

A műhelyben kisebb szerelések, gépek üzemeltetése alkalomszerűen a feladat, plusz elég sokat jàrok le a kivitelezésért felelős kollegàkkal egyeztetni.

2022. okt. 6. 05:59
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatmérnöknek muszáj kimennie terepre
2022. okt. 6. 06:30
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy elektronikai gyárban vagyok tesztmérnök. A rám bízott eszközökkel ha gond van, akkor le kell mennem megnézni mi hiba, ha a karbantartás nem boldogul. Vannak áramkör teszterek, amik azt mérik, hogy a megfelelő alkatrészek vannak-e a panelon, vannak programozók és vannak funkciós teszterek. Mondjuk nekem ez tetszik, én nem szeretem a papírmunkát. A legjobb az egészben, hogy ha új berendezés érkezik, akkor leszállítás előtt kiküldenek minket tréningre a gyártóhoz. Így sok olyan helyen megfordultam (USA, Kanada, Mexikó, Kína, Malájzia, sok EU-s ország), ahová magamtól n3m biztos, hogy eljutottam volna. Fizikai része nem nagyon van, nem kalapáccsal kell dolgozni, maximum néha egy kis cipekedés, ha valami nehezebb alkatrészt kell cserélni.
2022. okt. 6. 06:55
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok mérnök, de mérnöki irodában dolgozom. Mi megyünk pár hetente mérni terepre.
2022. okt. 6. 07:17
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Informatikai mérnök vagyok, irodában dolgozom, de fizikai munkát is végzek, hétvégente be szoktam segíteni egy asztlos gyerekkori haveromnak.
2022. okt. 6. 08:44
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, milyen mérnökre vagy kíváncsi...?

Egy építőmérnök, vagy építészmérnök pl. gyakran kimegy terepre. Felmérni, vagy ha pl. tervezői művezetést is vállalt, akkor ellenőrizni, hogy a kivitelező a terveknek megfelelően csinálja-e a dolgokat.

De ugye van még párfajta mérnöki szakterület...

2022. okt. 6. 11:50
 8/20 A kérdező kommentje:

Gépész, villamos, közlekedésmérnök, mérnök informatikus

2022. okt. 6. 12:38
 9/20 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen mérnök, milyen pozícióban
2022. okt. 6. 12:40
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi alapvetően irodában dolgozunk de rendszeresen kijárunk a sorra mérni és kisebb karbantartásokra.

Nem igazán fizikai munka.

2022. okt. 6. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!