Ha 24 évesen jelenleg diplomásként nettó 400 ezer forintot keresek, az jónak számít ilyen korban?
Figyelt kérdés
2022. okt. 4. 11:41
11/24 anonim válasza:
20 éves ukrán csajok heti 5 nap 12vel, ejszakazva, gyartosori operatorkent keresnek 450 korul.
12/24 anonim válasza:
Nem, autoipari ceg, kabelek, csatlakozok. Mas kerdes, hogy kb gyarthatnanak azt is, annyian atmennek rajtuk. :)
13/24 anonim válasza:
Akkor meg vannak szerelve alaposan erre a nagy "bérköltség" :D
14/24 anonim válasza:
Éljenek a nemzetközi kapcsolatok!
15/24 anonim válasza:
ha jó pasi vagy/jó verdád van/tudják hogy jól keresel, akkor ők kezdeményeznek. Gondolom sokan tudnának erről mesélni, akik együtt dolgoznak ukrán vendégmunkásokkal.
16/24 anonim válasza:
Ne törj pálcát felettük. Ha nálunk is egy véres háború dúlna, szerinted az Ausztriában dolgozó magyar nők nem feküdnének alá készségesen minden osztrák férfinak, hátha egyikük feleségül veszi és Ausztriában maradhatnak?
17/24 anonim válasza:
Figyelj mar, ez mar azelőtt igy volt, hogy ez az egész háború, ilyen mértékben elkezdődött.
18/24 anonim válasza:
22 éves vagyok.
Adókedvezmény nélkül kb. nettó 465 ezret keresnék havonta, így viszont havi 530 ezret. Nyáron emelték a havi béremet, bár ez kb. arra volt elég, hogy továbbra is havi ~1200 euró legyen a nettó fizetésem.
Januárban a régi fizetésem ért kb. 1200 eurót, emelés nélkül ez most 950-et érne kb.
Multicég, kezdő villamosmérnök, Bp.
19/24 anonim válasza:
Ja igen, pont a válasz maradt le.
Szóval a rekordmagas inflációval ez a fizetés bőven reális.
Ápoló ismerősöm havi nettó ~430 ezret keres (Bp), igaz rengeteg túlórával. Egy lidlis kasszás is megkeres már 350-400 ezret nettóban.
Átlagosnak viszont ezt a fizut ilyen korban nem mondanám. Huszonévesen sokan még diákmunkáznak, vagy egyáltalán nem dolgoznak és "csak" tanulnak.
20/24 A kérdező kommentje:
Jaa az SZJA kedvezményt nem számoltam bele én, az anélküli béremet írtam.
2022. okt. 5. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!