Szólnál a főnöködnek emiatt?
Figyelt kérdés
Amikor a kollégád egy bizonyos feladatot nem csinál meg. Ha ez a feladat van mindig hirtelen más dolga akad, wcre megy, konyhába stb.
Csupa olyan dolgot csinál amit ha nincs az a feladat amúgy nem szokott csinálni.
Mindenkinek minden feladat munkája.
2022. okt. 1. 22:26
2/11 anonim válasza:
hát ha rendszeresen ezt csinálja, akkor igen.
3/11 anonim válasza:
Én vártam.
Eleite kiakadtam hogy pl a kollega képes aludni az asztalra bukva melo helyett de csak nyeltem egyet
Kesobb kiderult viszont hogy ez a kollega olyanokban tud nekem segiteni hogy az agyam is eldobom tőle mekkora lángész. Es még azt is elérte a jófej habitusával hogy radikálik fizuemeléseket kapjunk.
Szovak ezek után nem szoltam arrol hogy alszik néha..
7/11 anonim válasza:
Először a kollégával kellene ezt az egészet tisztázni.
8/11 A kérdező kommentje:
Ez már a 4. vagy 5. eset.
Nincs mit szólni mert leszarja az egészet
2022. okt. 2. 07:17
9/11 anonim válasza:
Lehet nem kellene elsőre meglincselni, csak mert nem bír ki 8 órát pisilés nélkül
10/11 A kérdező kommentje:
9es ez még igaz lenne. De érdekes ha nem jön senki, csak várjuk h jöjjön a váltás egyszer nem ment még el pisilni és a kocsit beindítani csak akkor mikor jött ügyfél.
2022. okt. 2. 09:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!