Kiírjam hogy hol dolgozok facebookra?
Figyelt kérdés
Nem szoktam facebookozni, nem posztolok semmit és más közösségi oldalt nem is használok. Nem igazán érdekel, hogy milyen a profilképem és nem szeretek dicsekedni sem. Viszont a régi munkahelyemen mindenki hülyének gondolt (8 általánost végzett emberekről van szó), és bevallom kicsit jól esne nekik megmutatni, hogy nem volt igazuk, és az orruk alá dörgölni a sikerem. Az munkahelyemen egy diplomásokat foglalkoztató cég, és viszonylag megvannak velem elégedve. Már fél éve ott dolgozok, de eddig nem mertem kitenni facera, mert nem volt biztos a helyem. Most már annak érzem. Szerintetek nagyon gyerekes lenne csak emiatt kitenni facera az új helyem?2022. okt. 1. 17:59
1/9 anonim válasza:
Semmi valos adatot ne adj meg meg a nevedet se!!
2/9 anonim válasza:
"(8 általánost végzett emberekről van szó), és bevallom kicsit jól esne nekik megmutatni, hogy nem volt igazuk, és az orruk alá dörgölni"
Szerinted felesleges lenne, mert ezek az emberek nem lennének tisztában azzal, hogy a jelenlegi munkahelyed mit képvisel. Illetve valószínűleg nem is érdekelné őket.
3/9 anonim válasza:
Gyerekes lenne, plusz ki a franc nézegeti a volt kollégái profilját?
4/9 anonim válasza:
Ha nem használod, akkor szerintem felesleges lenne kitenni és ha csak ez a célod vele, akkor valóban gyerekes húzás. Te tudod, hogy nem volt igazuk és többet érsz, mint azt ők gondolnák, ez legyen elég. Amúgy se biztos, hogy közülük bárki is látná.
6/9 anonim válasza:
Attól még hogy diplomások dolgoznak ott, te is olyan szinten vagy?
Egyébként kutyát nem érdekli.
Nekem kint van, de leginkább megszokásból frissítem le az adatlapot, amikor a linkedin-t is
7/9 A kérdező kommentje:
En is.
2022. okt. 1. 22:22
9/9 anonim válasza:
A facebook átlagos felhasználóit nem tudod kizökkenteni iskolai végzettséggel, menő munkahellyel, mert nem értik, értékelik. Ha polgárt akarsz pukkasztani, akkor egzotikus nyaralás, drága kocsi/ház, szuper menő élet fotókat kell posztolnod, az b@ssza a csőrüket, mert irígyek az emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!