Normalis azt erezni hogy megalltam a munkafejlodesben?
A korombeliek olyan gyakran valtogatnak munkat, ahol en dolgozom ott az emberek fél-1,5 ev utan elmennek. Vagy feljebb lepnek.
En viszont jol erzem magam, szeretek itt lenni, szeretem amit csinalok. 3 ev alatt egyet leptem elore mert azota pont amiatt mert szeretem, nem is probalok feljebb lepni. Nehezebb idokben is inkabb megoldast keresek es varok mig a tobbiek inkabb lepnek.
Emiatt viszont beragadva erzem magam, mintha mindenki konnyen tovabblepne en pedig leragadtam itt.
22L
Normális, rengetegen nem tudnak vagy nem akarnak karriert építeni.
Rengeteg szakmában nem is lehet... pincér,pénztáros,óvónő,recepciós,kozmetikus stb. stb....
Csak dolgoznak és hazaviszik a fizetésüket. Nincs ezzel baj.
Nemrég kerestem állást, minden interjún b...szgattak, hogy milyen gyakran váltok állást fél - 2 évente. Meguntam (és elfogytak a tartalékaim) és visszamentem egy régi munkahelyemre dolgozni.
N27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!