1. Van 1 bejelentett munkahelyem.
2. Mivel elég sikeres boxoló vagyok 20on éve, vállalom mellékesben hogy szétütök bárkit, ha azt megfizetik.
Mivel megfizetik ezert megteszem....akkor is ha a belem fordul ki ettől. És 1 szegyen hogy a legális fizumból nem tudom megteremteni a stabilitást és a nyugit a gyerekemnek.
De a fejemben vegig ott van, basszameg...dolgozom...és nem elég hozzá egy legális munka hogy megéljek...vállalnom kell ilyen szarokat hogy meg tudjam adni a csaladomnak a kisgyerekemnek azt ami jár.
Diák vagyok még. Nyáron dolgoztam 3 hónapot, azt a szűk keretet élem fel, ami abból még megmaradt. Családtól ami jön be támogatás, és ennyi igazából. Külön tanárra, étkezésre, illetve hébehóba cigire költök. Még jó, hogy a rezsivel nem kell még foglalkoznom, akkor nem tudom mi lenne.
Érzékeny kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!